تون ،فردوس امروز
دکتر رضایی:ادامه یافتن تحریم ها به مصلحت نیست
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت فعلی باید در مدت زمانی که در اختیار دارد نسبت به نوسازی و بازسازی اقتصاد ایران اقدام کند و مسئولان بدانند که اقتصاد با شعارها و وعدههای تو خالی درمان نمیشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه مؤسسه تابناک ما با اشاره به اینکه ایجاد شهرستانی به نام اصفهان یکی از شاهکارهای بزرگ ایرانیان محسوب میشود اظهار کرد: اصفهان از شهرهای تمدنساز، فرهنگی و مهد هنرهای بدیع کشور است.
وی با بیان اینکه اصفهان در عرصههای انقلاب و دفاع مقدس نقش پررنگی داشته است، اضافه کرد: خوشحال هستیم آب زاینده رود در اصفهان جاری شده و امیدواریم که نشاط و شادابی زایندهرود در تمام عرصهها وجود داشته باشد و مسئولان استان کشور زاینده رود را باید به عنوان نماد زیستی و تمدنی این استان حفظ کنند.
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه اقتصاد از مسائل اساسی و مهم امروز کشور است، تصریح کرد: اقتصاد در ابعاد مختلفی همچون گرانی و بیکاری وضعیت خاص پیدا کرده است و گرانیها روز به روز در کشور افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه هر روز در کشور جریانی رقم میخورد که به دنبال آن وضعیت معیشت مردم دچار نابسامانیها میشود ادامه داد: جریان گرانی در کشور مانند یک حیوان درنده وضعیت معیشت مردم، قدرت خرید مردم به پول ملی حمله میکند و ارزش پول ملی را کاهش میدهد.
رضایی با بیان اینکه بیکاری در کشور ایران در حال افزایش است تأکید کرد: در حال حاضر فارغالتحصیلان بسیاری در کشور بیکار هستند و امروز بیکاری در کنار گرانی فشار مضاعفی را به معیشت مردم وارد میکند.
وی با اشاره به اینکه با این بحرانها نباید اجازه بدهیم که ادامهدار شود، افزود: چرا که مردم به دنبال ادامه یافتن این بحرانها اذیت میشوند و همچنین نظام به خطر میافتد و باید یک فکر جدی شود و نباید بیش از گذشته اجازه ادامه یافتن بحرانهایی چون گرانی و بیکاری در کشور را بدهیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه یک حرکت جدید باید در حوزه اقتصاد کشور آغاز شود گفت: در صدد هستیم که نیمه دوم امسال یک حرکت جدید را در راستای نوسازی اقتصاد ایران انجام دهیم و نوسازی اقتصاد ایران به دو اقدام کوتاه مدت و بلند مدت نیازمند است.
وی با تأکید بر اینکه استفاده اقدامات کوتاه مدت تنها برای درمان قطعی اقتصاد ایران کافی نیست، اظهار کرد: در کوتاه مدت باید گرانیها را کنترل کنیم و فرمول کنترل گرانی در کشور مشخص شود.
رضایی با اشاره به اینکه نقدینگی در کشور باید در مسیر واقعی قرار بگیرد و نقدینگی در کشور باید کنترل شود، ادامه داد: در صدد هستیم که گرانیها و تورم را در کشور برای نخستین بار یک رقمی کنیم و با تحقق این موضوع آرامش را به موضوع قیمتها باز گردانیم.
وی با بیان اینکه اجازه نمیدهیم که موج گرانیها در کشور ادامه دار شود تصریح کرد: برای برطرف شدن معضل بیکاری و گرانیها در کشور موارد مورد نیاز آن باید وجود داشته باشد و تمام زیرساختهای مورد نیاز را برای رفع معضل بیکاری و گرانی در سطح کشور آماده میکنیم.
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه اقتصاد ایران با شعار دادن به وضعیت مطلوب نمیرسد و اقتصاد ایران نیاز به نسخهنویسی دارد اضافه کرد: گرانی یک بیماری است و برای آن باید نسخه کارشناسی شده نوشته شود و در حال حاضر با شعار و وعدههای داده شده اقتصاد ایران بدتر شده است.
وی با بیان اینکه در طول 14 ماه گذشته موج گرانیها در کشور آغاز شده و از مهرماه سال گذشته نیز موج بیکاریها در کشور در حال تشکیل شدن است تاکید کرد: طی این زمان تنها وعدهها و شعارهایی داده شده و ما وضعیت اقتصادی کشور با شعار دادن تنها وخیم میشود.
رضایی با بیان اینکه یک حرف قاطع کننده برای سامان بخشیدن به اقتصاد ایران باید گفته شود افزود: با استفاده از حرفهای متناقض و غیر واقعی مشکلات اقتصادی در کشور برطرف نمیشود و این حرفها اوضاع را بدتر کرده است.
وی با اشاره به اینکه دلسوزیهای بیمورد تنها سبب دگرگون شدن وضعیت اقتصاد ایران میشود گفت: وعدهها، شعارها و دلسوزیهای بیمورد اقتصاد ایران را بدتر کرده است و اقتصاد ایران نیاز به تدبیر، دوراندیشی و توجه علمی دارد.
وی ادامه داد: ما نسخه مینویسم و با سر و سامان دادن به یارانهها، تعیین تکلیف وضعیت دانشجویان و کنترل گرانیها نسبت به ساماندهی وضعیت اقتصاد ایران برنامهریزی میکنیم.
اسامی کاندیداها درشهر فردوس :
خانم ها وآقایان :
جواد یعقوب زاده
حسن فغفوری
سیده سادات سعیدی
مهدی روشن
ابوذر مهروانفر
مجیدشریف زاده
سیدمحمد مظفری
اصغر ایرانی
حجه الاسلام رحمان زاده
سیدحسین مقدس
حسین اکبری
محمد حسین میثمی
محمد معماریان
حسین مهجور
محمد صافی
سیدحسن مزدآور
سیدمرتضی هاشمی
اکرم آیرم
محمد عابدینی
محمدرضازال حسینی
مجیدنقره دانی
علیرضاغلامرضانژاد
مرادی حسین آباد
شهر اسلامیه:
محمدبذرافشان
هادی عزت طلب
حمیدرضامزدی
کاظم نقی زاده مقدم
مجتبی محب راد
سیدمحمود سیدی محبوب
محمداسماعیل دهقان بردبار
مهدی سلیمی
محمدحسن باصری
محمد گلستانی
غلامرضاحراث
مهدی بیکی زاده
سیداصغرعلیپرست
علی خطیب
عباس کبوتری
مهدی فریدونی
خدا کند که رضایم فقط رضای تو باشد
هوای نفس نباشد همه هوای تو باشد
خدا کند که گذارت فتد به منظر چشمم
که سجده گاه نمازم به جای پای تو باشد
محسن رضایی در شهریور 1333 و در هنگام? کوچ پائیز? عشایر بختیاری در خانواده ای مذهبی و دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) به دنیا آمد. دوران کودکی و نوجوانی را در شهر نفتخیز مسجدسلیمان گذراند. به کمک چند تن از همسالانش، انجمن مذهبی «دین و دانش» را در مسجد جامع چشمه علی بنیان نهاد. پس از به پایان رساندن تحصیلات ابتدایی و بخشی از تحصیلات متوسطه در دبیرستان سینای مسجدسلیمان، با رتبه نهم در آزمون ورودی هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در اهواز پذیرفته شد و در سال 1348 به این شهر هجرت نمود و در محله خزعیله یا سچّه ساکن شد.
مبارزه سیاسی فرهنگی با رژیم شاه را از ترم دوم هنرستان صنعتی آغاز نمود و به زودی در حالی که خود را برای شرکت در کنکور دانشگاه ها آماده می کرد، در رابطه با این فعالیت های سیاسی توسط ساواک اهواز بازداشت شد و مورد شکنجه و بازجویی قرار گرفت. در سال 1352 و در 17 سالگی، پس از تحمل پنج ماه زندان انفرادی و یک ماه حبس در بند عمومی زندان آخراسفالت اهواز، دور جدیدی از فعالیت های سیاسی خود را آغاز نمود؛ و توانست همزمان با تکمیل تحصیلات خود در هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران، اقدام به گسترش تشکیلات اولیه نماید. این حرکت روبه رشد پس از برقراری ارتباط با مبارزان شهرهای خرمشهر، دزفول و تهران، منجر به تشکیل یک گروه منسجم با مشی پارتیزانی و چریکی گردید که به زودی و با الهام از آیات 172 و 173 سوره مبارک? صافّات (انّهم هم المنصورون و انّ جندنا لهم الغالبون)، جمعیت منصورون نامیده شد.
درسال 1353 پس از قبولی در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت به تهران آمد و در محل? نارمک ساکن شد. در همین سال ازدواج نمود و در کنار مبارزه و تحصیل دانش، در بخش مهندسی «طراحی پایه» کارخانجات ارج و ایران تایر، مشغول به کار شد. با شدت گرفتن فشار پلیس سیاسی شاه (ساواک) بر گروه های چریکی، ناچار شد دانشگاه و کار صنعتی را رها کند. زندگی مخفی را در پیش گرفت و در فاصله سال های 1353 تا 1357 به کادرسازی و گسترش تشکیلات جمعیت منصورون همت گمارد تا شاخه های تشکیلات در 7 استان و 17 شهرستان مهم کشور راه اندازی گردد.
در آستانه پیروزی انقلاب و ورود امام خمینی (ره) به میهن، جمعیت منصورون به عنوان بزرگترین گروه چریگی طرفدار حضرت امام (ره) و روحانیت (به همراه گروه توحیدی صف و گروه موحدین) وظیف? حفاظت از جان حضرت امام (ره) را برعهده گرفت. در سال 1358 که به پیشنهاد استاد شهید مرتضی مطهری، 7 گروه مسلح مسلمان با یکدیگر ادغام شدند تا بازوی مسلحی برای حفاظت از انقلاب نوپای اسلامی باشند، او از سوی گروه منصورون به عضویت شورای مرکزی «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» در آمد. عضویت او در این سازمان بیش از 3 ماه به طول نیانجامید و در خرداد 1358 با حمایت حضرت امام(ره) واحد اطلاعات و بررسی های سیاسی را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنیان نهاد و به عضویت شورای فرماندهی سپاه درآمد. در شهریور 1360 از سوی حضرت امام خمینی(ره) به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (به عنوان پنجمین فرمانده کل سپاه) منصوب شد و در دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، فرماندهی سپاه اسلام را برعهده داشت. در دوره تصدی فرماندهی کل سپاه پاسداران، سازمان رزم سپاه را طرح ریزی کرد و به فرمان حضرت امام(ره)، سپاه را به 3 نیروی زمینی، دریایی و هوایی مجهز نمود و توانست سپاه را در قالب 5 نیرو سازماندهی کند. در این دوره همچنین اقدام به تأسیس 2 دانشگاه امام حسین (علیه السلام) و بقیه الله (عجل الله فرجه) نمود و به منظور بهره گیری از ظرفیت یگان های مهندسی سپاه برای کمک به دولت در اجرای طرح های عظیم سازندگی کشور، خود شخصاً فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را برعهده گرفت.
وی که تحصیلات دانشگاهی خود را در سال 1353 رها کرده بود، پس از برقراری صلح، ضمن تغییر رشته از مهندسی مکانیک به اقتصاد، مقطع کارشناسی را در دانشگاه تهران گذراند. تحقیق جامع او در مقطع کارشناسی در سال 1371 و در قالب یک کتاب به چاپ رسیده است. در مقطع کارشناسی ارشد اقتصاد، مطالعات خود را بر روی سیاست های پولی و بانکی متمرکز کرد و موضوع رسال? علمی خود را در این باره برگزید. در شهریور 1376 پس از قبول استعفای وی توسط رهبر انقلاب، از سوی ایشان به عنوان «دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» منصوب گردید. و مطالعات اولیه برای تنظیم سند چشم انداز 20 سال? ایران را آغاز نمود. وی با تکمیل تحصیلات خود در مقطع دکتری اقتصاد دانشگاه تهران، عهده دار مسئولیت ادار? کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
رسال? دکتری وی که در سال 1379 نگاشته شده، در قالب یک کتاب منتشر شده است. وی همچنین با پذیرفتن مسئولیت کمیسیون های تخصصی سند چشم انداز 20 ساله، سیاست های کلی نظام در جذب سرمایه گذاری خارجی و سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، کوشیده است تا از تجارب و دیدگاه های مدیریتی و اقتصادی خود برای سیاست گذاری بلندمدت کشور در حوزه های مختلف استفاده نماید تا ایران اسلامی به جایگاهی مناسب برای زندگی شایست? ایرانیان برسد.
چراغ انتخابات شورای اسلامی شهر فردوس با ثبت نام اولین کاندیدا روشن شد واین اولین ، شخصی جز آقای نقی زاده نیست .هرچند روزهای شنبه ویکشنبه ترافیک ثبت نام بالاخواهد رفت ولی برای برگزاری حداقل به 11 نفر نیاز است که امیدواریم با استقبال داوطلبین بیشتر شاهد انتخاباتی پرشور درسال حماسه ی سیاسی باشیم .هرچه به روزهای پایانی نزدیک میشویم افرادی که نیت حضور دارند خودنمایی میکنند و همگی درخواستهای مردمی را دلیلی برای حضور احتمالی خود میدانند که دراین میان آقای نقره دانی بیش از دیگران ازاین تاکتیک بهره میگیرد باید صبرکرد تا ببینیم فردا شنبه چه درحوزه ثبت نام خواهد گذشت .
از آغاز فرایند ثبت نام برای انتخابات شوراها در فردوس متاسفانه هنوز هیچیک از شهروندان فردوسی اعلام حضور رسمی وثبت نام ننموده اند .هرچند شرط مدرک تحصیلی دارای محاسن فراوانی هست لیکن برای بسیاری مانع بزرگی برای حضور در این عرصه خدمت بحساب می آید . نگرانی از این بابت وجود ندارد که چرا در چندروز اول استقبال سرد و ناامیدکننده است چراکه خوب میدانیم برای بسیاری یک تاکتیک تبلیغاتی است . رایزنی های شبانه چه در قالب جلسات وچه تماسهای تلفنی برای تعارفات اولیه شدیدا" رایج است وبه مجرد ثبت نام یکی از چهره های شاخص کاندیداها یکی پس از دیگری رخ خواهند نمود ومشکلی از این بابت نیست امیدواریم نیروهایی موثر ، خدوم وتاثیرگذار واردعرصه شوند تاشورایی قوی وتوانمند شکل گیرد انشاالله .
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد بحث ائتلافها گفت: من در هیچ ائتلافی وارد نخواهم شد و ائتلاف را میگذارم برای بعد از انتخابات، فکر میکنم ائتلاف با مردم در این برهه از هر چیز مهمتر است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه سفر یک روزه خود به تبریز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: من آذربایجان را دوست دارم و هر وقت فرصت داشته باشم برای دیدار با مردم خوب و قهرمان آذربایجان به این استان سفر میکنم.
وی افزود: از قهرمانان آذربایجان در دفاع مقدس به خصوص آقا مهدی باکری خاطره خوبی دارم و از آقا مهدی باکری گرفته تا ستارخان، باقرخان، شهریار و تیم پرافتخار تراکتور احترام خاصی بر آنها قائل هستم.
رضایی، هدف از سفر خود به آذربایجان را دیدار با مردم و نخبگان استان اظهار کرد و گفت: در مورد بحثهایی که رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود در مورد حماسه سیاسی و اقتصادی مطرح کردند، وظیفه داریم که بیشتر در میان مردم حضور داشته باشیم.
وی اضافه کرد: شرایط امسال شرایط سختی است که با همکاری و هوشیاری باید بتوانیم از آن عبور کنیم و این حماسهها را به وجود آوریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: به نظر من از ظرفیت آذربایجان به خوبی استفاده نشده است، آذربایجان این ظرفیت را دارد که هم در بعد ملی و داخلی هم در بعد خارجی و بیرون از مرزها نقش تعیینکنندهای داشته باشد.
وی تاکید کرد: آذربایجانشرقی میتواند یک قطب بزرگ اقتصادی در منطقه باشد و میتواند از طریق قطب فرهنگی و سیاسی خود بر پیشرفت استان و کشور تاثیر داشته باشد.
رضایی در مورد بحث ائتلافها نیز گفت: من در هیچ ائتلافی وارد نخواهم شد و ائتلاف را میگذارم برای بعد از انتخابات، فکر میکنم ائتلاف با مردم در این برهه از هر چه چیز مهمتر است.
وی تصریح کرد: هیچ چیزی جای پیروزی ملت ما را برای امسال و سالهای آینده پر نخواهد کرد.
رضایی گفت: باید به وحدت و پیروزی ملت فکر کنیم، بنابراین ورود در ائتلافها ممکن است به تفرقه جدیدی کشیده شود.
وی تاکید کرد: با احترام به همه این ائتلافها انشاءالله این ائتلافها را به بعد از انتخابات میگذاریم.
فرار از پاسخگویی به دانشجویان عوامفریبی است/ بیش از دست تکان دادن، با کارشناسان جلسه میگذارم
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که در محل دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد با بیان اینکه امروز در وضعیت خاصی قرار داریم، اظهار کرد: اینکه برخی بر این باورند آمریکا منتظر نتیجه انتخابات در ایران است درست نیست چرا که آمریکاییها در واقع منتظر تأثیر تحریمها در جمهوری اسلامی ایران هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که در محل دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد با بیان اینکه امروز در وضعیت خاصی قرار داریم، اظهار کرد: اینکه برخی بر این باورند آمریکا منتظر نتیجه انتخابات در ایران است درست نیست چرا که آمریکاییها در واقع منتظر تأثیر تحریمها در جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی افزود: آمریکاییها امروز برای به طول انجامیدن مذاکرات برنامهریزی 10 ساله کردهاند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سال 91 سال سختی برای ما بود، خاطرنشان کرد: وضعیت داخل کشور که عمدتاً به موضوع اقتصاد برمیگردد امروز در وضعیت خوبی نیست همچنین فشارهای خارجی بر ما وارد میشود.
رضایی با اشاره به اوجگیری منازعات سیاسی در 7 و 8 سال اخیر و به ویژه در ماههای اخیر گفت: در واقع این منازعات بر کارآمدی کشور تأثیر گذاشته و فشارها را بر زندگی مردم افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه سال جاری سال تعیینکنندهای برای کشور ایران است، افزود: امسال باید آغازی را در راستای حل مشکلات برای سال جاری و سالهای آینده پیدا کنیم که نکته کلیدی تعیینکننده نیز انتخابات است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه دولت آتی میتواند با دیپلماسی قوی از تشدید تحریمها جلوگیری کند، ادامه داد: در واقع دولت یازدهم میتواند گرانیها و بیکاریها را و همچنین منازعات سیاسی را کمتر و یا بیشتر کند.
وی با تاکید بر مشارکت مردم به عنوان اصلی تعیینکننده ادامه داد: امروز باید اقتصاد ایران آن قدر پیشرفت کرده باشد که تحریمها بر آن اثری وارد نکند.
وی با طرح این سؤال که چرا باید در کشور اینقدر دعوا و منازعات سیاسی باشد و چرا باید جوانان نسبت به آینده خود ناامید باشند، اذعان داشت: باید به واقعیتها در کشور اعتراف و برای برطرفکردن آنها اقدام کنیم، گروههای تشکیلاتی که در دانشگاهها فعالیت میکنند آزادمنشترین قشر کشور هستند که باید آسیبشناسی دقیقتری نسبت به 34 سال پس از انقلاب داشته باشند.
وی با بیان اینکه امروز در کشور دو بال سیاست و زندگی را داریم در حالی که بال زندگی ضعیف بوده و سیاست خیلی پیشرفت کرده است، متذکر شد: این بدان معناست که امروز شاهد چند میلیون بیکار و عقبماندگی در حوزه اقتصاد هستیم، بنابر این باید به زندگی مردم و معیشت مردم برسیم، زندگی یعنی پیشرفت، شهرسازی و عمران که اینها غیرسیاسی است.
وی با انتقاد از اینکه مسئله اقتصاد و ورزش و فرهنگ را در کشور سیاسی کردهایم، یادآور شد: باید یک زندگی آرمانگرایانه که وعده دادیم را درست کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقاط ضعف و قدرت دولت احمدینژاد اظهار داشت: بنده معتقدم که باید رئیسجمهور آینده نقاط قوت همه دولتهای گذشته را داشته باشد، به عنوان مثال نقطه مثبت دولت هاشمی رفسنجانی مسائل زیربنایی بود منتها در دولت یازدهم باید این مسائل جهتدار باشد یعنی درآمد خانوار را به عنوان مثال افزایش دهیم؛ در دولت خاتمی نیز آزادیها را داشتیم که باید در دولت یازدهم آنها را نهادینه کرده و بسترهای لازم فراهم شود.
* دولت احمدینژاد نقاط مثبتی داشت ولی نیاز به اصلاح دارد
رضایی با بیان اینکه در دولت احمدینژاد چند نکته مثبت بود که باید اصلاح شود، تصریح کرد: یکی از نقاط مثبت هدفمندی یارانهها بود که باید آن را اصلاح کرد و با جهتگیری به سمت تولید ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به طرح مسکن مهر گفت: مسکن مهر طرح خوبی بود ولی در حال حاضر چون از بانک مرکزی پول میگیرد باید منابعی به جز بانک مرکزی داشته باشد و در این صورت میتوان آن را ادامه داد.
* در سفرهای استانی بیش از دست تکان دادن با کارشناسان جلسه میگذارم
رضایی اظهار داشت: در سفرهای استانی نیز بنده بنا دارم که اول با کارشناسان و کارآفرینان صحبت کرده و سپس با مردم دیدار و صحبت کنم.
وی با بیان اینکه در صورت رأی آوری دور دوم هدفمندی یارانهها را با 65 هزار تومان یارانه ادامه میدهم، خاطرنشان کرد: بنده 65 هزار تومان یارانه در دور دوم به حساب مردم واریز میکنم که البته 3 تا 6 ماه نمیتوانند آن را برداشت کنند، چرا که این پول به حساب تولید واریز شده و بعد با احتساب سود به حساب مردم واریز و مردم میتوانند آن را برداشت کنند از طرفی با این راهکار اثر تورمی یارانهها نیز در مرحله دوم از بین میرود.
وی با بیان اینکه کشور با ساختار اداری که بیشتر ساخته دست رضا شاه است قابل مدیریت نیست، تأکید کرد: ما فدرال اقتصادی را در نظر گرفتیم که بر این مبنا اختیارات را در زمینه اقتصاد به استانها واگذار میکنیم، یکی از مهمترین اتفاقاتی که بنده به دنبال آن هستم وارد کردن نسل سوم و چهارم انقلاب یعنی جوانان ایران به ساختار مدیریتی کشور است، چرا که آن را عامل تضمین پیشرفت ایران میدانم.
وی با تاکید بر اینکه باید به غرب نشان داد تحریمها بر ما اثر نمیگذارد، افزود: در این صورت ما میتوانیم یک گام در مذاکره پیشرفته و مذاکره ما با آمریکا جدیتر و بهتر پیش رود.
* در صورت رئیسجمهور شدن کارهای غیرسیاسی را از سیاسیون میگیرم
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در ادامه تاکید کرد: بنده بنا دارم در صورت رأی آوردن کارهای غیرسیاسی را از دست سیاسیون بگیرم و قطعا اجازه نمیدهم یک فرد سیاسی در کارهای غیرسیاسی حضور داشته باشد.
* به دلیل احساس خطر وارد صحنه شدم
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه به دلیل احساس خطر وارد کشور شده چرا که چهار سال پیشرو سختترین شرایط ایران است،اظهار کرد: بنده در اغلب سفرهای استانی خود را ملزم به حضور در دانشگاهها میدانم چرا که بر این باورم فرار کاندیداها از پاسخگویی به دانشجویان عوامفریبی است، بنابر این باید همه کاندیداها در دانشگاهها حضور و به سؤالات دانشجویان پاسخ دهند.
*در فتنه 88 سکوت نکردم
وی با اشاره به موضع خود نسبت به حوادث سال 88 گفت: بنده در آن زمان سکوت نکردم بلکه مسیر قانونی را پیش گرفتم و به شورای نگهبان اعتراض کردم؛ از طرفی به هواداران خود گفتم که وارد خیابانها نشوند چرا که معتقد به پیگیری قانونی بودم لذا دیدید که حتی پس از اعلام نظر از سوی شورای نگهبان در مراسم تنفیذ رئیس جمهور نیز حضور پیدا کردم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سئوالی در مورد قتل مشکوک پسرش خاطرنشان کرد: وقتی وی در دوبی بود این قتل مشکوک رخ داد و هنوز هم تحقیقات در مورد قتل مشکوک پسرم ادامه دارد.
وی با اشاره به موضوع اقتصاد بدون نفت، اذعان داشت: 20 سال است که تمام دولتها در تلاش بودهاند اقتصاد بدون نقص را اجرا کنند ولی به قدری نفت به اقتصاد گره خورده بود که نتوانستم و خوب امروز آمریکا این مشکل را حل کرده چرا که دیگر نفتی به فروش نمیرسد بنابر این باید به این بیاندیشیم که بدون نفت امروز چگونه تولید ثروت کنیم.
رضایی با بیان اینکه تمامی دولتهای پس از انقلاب خرج کننده و مصرف کننده ثروت بودهاند نه تولید کننده ثروت، تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که در دولت یازدهم تولید ثروت کنیم، به عنوان مثال در این راستا اعلام کردم که یارانه سبز میدهم.
وی تصریح کرد: بنده صنعت هدفمند را پیگیری میکنم به این معنا که باید صنعت با محوریت چند حوزه نفت، معدن، کشاورزی، آیتی و توریست باشد.
*ریال ایران را به صادرات غیرنفتی و تولید گره میزنم
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز ارزش پول ملی ایران را دلارهای نفتی تعیین میکند، افزود: متأسفانه ارزش پول ملی ایران کاهش یافته به گونهای که 45 هزار تومان یارانه امروز به اندازه 15 هزار تومان فروردینماه سال گذشته ارزش دارد، پس ارزش ریالی کشور از دست رفته است.
وی خاطرنشان کرد: بنده قطعاً در صورت رای آوردن در دولت یازدهم ریال ایران را به صادرات غیرنفتی و تولید گره خواهم زد و این مشکل انشاءالله با نوسازی و عدم وابستگی به دلارهای نفتی خرج میشود.
رضایی ادامه داد: از طرفی فروش نفت امروز نصف شده و بخشی از ذخایر ارزی کشور را دولت صرف واردات کرده است، همچنین تورم داخلی در اثر یارانهها و چاپ پول نیز سبب کاهش ارزش ریال در برابر دلار شده است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در خاتمه اذعان داشت: اگر یک روز حماسهها از لولههای تفنگ بیرون میآمد امروز حماسه از نوک قلمها و تراوشات فکری جوانان بیرون خواهد آمد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش تبیین حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در مهدیه شهرستان نیشابور با اشاره به اینکه ذات اسلام شکوفایی و پویایی است و از سویی ایرانیان در طول تاریخ نشان داده اند که همواره مردمی کوشا بوده اند گفت: مشکلات کنونی کشور ربطی به ذات اسلام و مردم ایران ندارد، بلکه باید مشکل را در جایی دیگر جستجو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش تبیین حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در مهدیه شهرستان نیشابور، افزود: مشکل اول امروز کشور شیوه مدیریت است به گونه ای که با وجود کار فراوان و هزینه های زیادی که در کشور جهت آبادانی و پیشرفت انجام شده و این امر با دلسوزی دولتمردان همراه بوده است.اما اثرات کمی بر سطح زندگی مردم داشته است بر این اساس می توان سوء مدیریت را مشکل اول امروز کشور دانست.
وی در ادامه مشکل دوم کشور را اشکال ساختاری در اقتصاد دانست و گفت: اقتصاد ایران اولا تک محصولی و وابسته به نفت است و ثانیا در چنبره دولت گرفتار شده است. در حالیکه ساختار اقتصاد ایران باید مبتنی بر مردم شکل بگیرد.
محسن رضایی در توضیح معنای اقتصاد مردمی اضافه کرد: اقتصاد مردمی به این معنا است که تولید ثروت باید از کف جامعه و خانواده شروع شود و کم کم این انباشت سرمایه و ثروت به راس هرم برسد که در این صورت دولت ها مدیون مردم خواهند بود نه مردم مدیون دولت ها.
رضایی مشکل سوم کشور را بی برنامه گی عنوان کرد و افزود: اگر برنامه ریزی درستی برای ادامه راه در آینده کشور وجود نداشته باشد حتی ثروت زیاد هم نمی تواند به رفع مشکلات کمکی کند.
وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی گفت:زمانی حماسه از لوله تفنگ ما بیرون می آمد اما امروز حماسه از نوک قلم و تراوش فکر و اندیشه بیرون می آید.
رضایی در ادامه مشکل چهارم را عدم بهره گیری مناسب از جوانان که فرشتگان نجات ملت ایران هستند دانست و افزود: متاسفانه در این سالها به جای سپردن کار به دست جوانان تنها به مشاوره آنها بسنده شد و همین مسئله نیروی بالقوه جوانان کشور را برای ساختن ایرانی آباد سرکوب کرد.در حالیکه جوانان باید وارد متن امور شوند.
رضایی با بیان این که خوشبختانه رهبری هوشمند داریم افزود:ایشان با اشراف کامل به همه امور و نظرات دقیق و کارشناسی شده پشتوانه عظیمی برای مسئولین هستند.
وی همچنین افزود: با تمام توان و با ایستادگی بر روی ارزش ها و اعتقادات مان در برابر زیاده خواهی دشمنان خواهیم ایستاد اما این مسئله نباید موجب شود که سوء مدیریت در اداره کشور توجیه شود.
محسن رضایی با ابراز امیدواری در مورد اینکه ان شاء الله سالهای آینده سالهای خیزش اقتصاد و فرهنگ ملت ایران خواهد بود گفت: همان گونه که در زمان جنگ قهرمانان گمنامی از ملت ، شرف و خاک و ناموس خود دفاع کردند امروز هم باید کار را به دست همین قهرمانان گمنام سپرد تا با لبیک به ندای رهبری عزیز انقلاب حماسه سیاسی و اقتصادی بوجود آید.
صبح پنجشنبه بطور همزمان درفرمانداری فردوس وبخشداری اسلامیه با حضور معتمدین منطقه اعضای هیات اجرایی انتخابات شوراها درفردوس وبخش مرکزی برگزار گردید تا زمینه برای برگزاری انتخاباتی سالم وپرشور وبرای خلق حماسه ای بیادماندنی درسال حماسه سیاسی فراهم گردد . ترکیب اعضا حکایت از قدری تنوع در ترکیب اعضا دارد که میتوان اولین قدم را گامی شایسته برای مهندس رجبی مقدم فرماندار فردوس لحاظ کزد .
مقایسه افراد منتخب در هیات های اجرایی با دوره ی گذشته علیرغم حضور برخی از آنان خوشبختانه ترکیب قابل قبولی است و میرود تا نویدبخش انتخاباتی پرشور وحماسی باشد .اکنون میماند کاندیداهای شوراها که از امروز شنبه بصورت پیش ثبت نام ، آمادگی خود را برای روز 26 فروردین وشروع رسمی ثبت نام آماده خواهند کرد آنچه محتمل است حضور کلیه اعضا فعلی شورا در انتخابات است آقایان میثمی ، مزدآور ، غلامرضا نژاد ، اکبری به احتمال فراوان هستند لیکن حضور دکتر باوقار قطعیت چندانی ندارد هرچند دردوره گذشته تیز عضوی خنثی در ترکیب شورا بحساب می آمدند باافزایش تعداد اعضای شورای اسلامی شهر فردوس به 7 نفر شانس موفقیت بیشتر شده و این افزایش سبب خواهد شد تا مطمئنا" افراد زیادی برای حضور اعلام آمادگی نمایند از کاندیداهایی که حضور قطعی برابر برخی شنیدها حواهد داشت حجه الاسلام رحمان زاده است که امیدزیادی به رای نمازگزاران مسجدجامع قدیم دارد . آقای مجیدنقره دانی نیز بی میل حضور نیست اما ترس از ردصلاحیت مشابه دوره قبل اورا بسیار محتاط نموده است .عده ای درتلاش هستند تا افرادی را برای حضور مهیا سازند که از آقایان نجف پور ، معنوی ، زال حسینی و دکتر کباری ، مطالبی مطرح شده که صحت آن قطعی نیست . متاسفانه شرط داشتن مدرک لیسانس بسیاری را برای حضور در این رقابت ناکام گذاشته است لیکن ،مطمئنا" تاچند روز آینده لیست کاملی از افراد ثبت نامی را به اطلاع خواهیم رساند .