تون ،فردوس امروز
اولین شب انتخاباتی این هفته برای هواداران دکتر محمد باقر قالیباف رقم خورد ومیتوان ادعاکرد که بعداز اعلام رسانه ای دکتر قالیباف برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اولین جلسه حامیان ایشان در فردوس کلید خورد و شب گذشته رسما" مقدمات تشکیل ستاد و معرفی اعضا آغاز گردید .در صورت کسب خبر از جزئیات این جلسه متعاقبا" اطلاع رسانی خواهد شد . فعلا" از سایر کاندیداها حرکتی علنی نگردیده واکثرا" در حال یارگیری و تدارک تمهیدات لازم برای تشکیل ستاد میباشند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در مسجد جامع کلانشهر البرز در جمع تعدادی از مردم این استان اظهار داشت: رقبای ما باید تبدیل به دوست شوند، بنابراین نباید از این موضوع به راحتی عبور کرده و رقبای خود را به دشمن تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: امروز کشور با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکند که یکی از آنها مشکلات اقتصادی است، بنابراین باید مشکلاتمان را خودمان حل کنیم.
این مسئول در خصوص اینکه دولت آینده چگونه میتواند در حل این مشکلات گام بردارد، خاطرنشان کرد: اگر در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده رأی بیاورم با راهکارهای اساسی که چندین سال است بر روی آن تحقیقات انجام دادهام؛ اقتصاد کشور را ساماندهی خواهم کرد.
این مسئول تصریح کرد: امروز کشور تحریم شده و همین امر مشکلات اقتصادی بسیاری را برای کشور به همراه داشته است.
رضایی افزود: امروز کشور با مشکلات بسیاری از جمله بیکاری و فساد اداری مواجه است که برای رفع تمامی این موارد نتیجه گرفتهام که باید در این دوره از انتخابات حاضر شوم و مشکلات کشور را در این زمینه مرتفع کنم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به انرژی صلحآمیز هستهای اشاره کرد و بیان داشت: دشمنان برای اینکه کشور دارای این انرژی نباشد به بهانههای مختلف در نظر دارند تا در این راه سنگاندازیهایی را انجام دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: امروز دشمن میخواهد با ایران مذاکره کند؛ دشمنان باید قول دهند که اگر در این مذاکره شکست خوردند؛ جنگ نظامی راه نیندازند.
رضایی خاطرنشان کرد: ما باید از این دیوار پرش کنیم و درگیر نشویم.
وی با اشاره به اینکه ما در این اوضاع خاص باید تدابیری مناسب در سیاست خارجی و برنامههای داخلی بیندیشیم، تأکید کرد: پشتوانه سیاست خارجی تنها قدرت نظامی نیست؛ بلکه ما باید در کنار قدرت نظامی تولید فرهنگ را نیز داشته باشیم.
رضایی اظهار داشت: آمریکاییها باید بفهمند که اقتصاد ایران تحریمناپذیر است، بنابراین زمانی که این موضوع برای آنان مشخص شود، دیگر تحریم معنایی پیدا نمیکند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما بخش اقتدار سیاست خارجی را ارتقا دادهایم، اما در اقتصاد و فرهنگ بسیار عقب هستیم؛ دشمنان نیز از این ناحیه استفاده کرده و به اقتصاد و فرهنگ کشور ما حمله میکنند.
رضایی بیان داشت: اگر اقتصاد کشور ما تحریمناپذیر بود، امکان نداشت توطئه دشمن در این مسیر اجرایی شود.
رضایی با طرح این سئوال که چه کسی گفته که نمیشود بیکاری و گرانی را برطرف کرد؟ اضافه کرد: ما همه منابعی که میتواند بیکاری، گرانی، اعتیاد و فساد را حل کرد، داریم، اما از آنها استفاده نمیکنیم و تا زمانی که از این عوامل استفاده نشود؛ وضعیت کشور همینگونه خواهد بود.
وی، اولین عامل در رفع این معضلات را رهبری عنوان کرد و گفت: امروز ایران اسلامی به پشتوانه رهبری معظم انقلاب، در عرصه سیاست خارجی به خوبی پیش میرود، اما باید کاستیها را در دو بخش فرهنگی و اقتصادی برطرف کنیم.
رضایی گفت: وجود رهبری آگاه و اندیشمند، مردم همیشه در صحنه، موقعیت مناسب جغرافیایی و منابع عظیم خدادادی، بسترهای رشد و توسعه همه جانبه کشور است.
وی با اشاره به اینکه مردم تشنه توسعه شتابان کشور هستند، افزود: نباید اجازه دهیم که مردم ناامید شوند.
این مسئول تصریح کرد: عدم استفاده از منابع سبب میشود تا ما ضعیف شویم و وقتی ضعیف شدیم سر و صدای اخیر از سوی مردم ایجاد میشود.
رضایی در ادامه سفر چند ساعته خود به استان البرز در جمع ورزشکاران حضور یافت و طی سخنانی از ورود سیاست به صحنه ورزش انتقاد کرد و گفت: ما باید جایگاه ورزش را بشناسیم و به دور از مواضع سیاسی این مهم را با توسعه و پیشرفت همراه کنیم.
وی تأکید کرد: امروز ورزش کشور از مسیر اصلی خودش به انحراف کشیده شده است، ما با شعار دادن به جایی نمیرسیم؛ باید برای توسعه و پیشرفت، برنامههای هدفمند داشته باشیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متأسفانه امروز مسائل سیاسی و سوءاستفاده اقتصادی و نیز نبود عدالت، ورزش کشور ما را تحت تأثیر قرار داده است که این خلأها باید پر شود تا موانع رشد ورزش در کشور مرتفع گردد.
رضایی عنوان کرد: یکی از راههای درآمد برای کشور استفاده درست از ظرفیتهای موجود در بخش ورزش است، بنابراین ورزش میتواند به عنوان پردرآمدترین منابع اقتصادی برای کشور محسوب شود.
وی تأکید کرد: هماکنون اقتصاد کشور ما به گونهای است که باید آگاهانه در این مسیر گام برداریم.
وی در بخش دیگر از سخنان خود اظهار داشت: اجرای طرح هدفمندی یارانهها در مسیری انجام شد که سبب تورم در کشور شد، سهام عدالت نیز با گذشت پنج سال از عمرش، هنوز نصیب مردم نشده است.
رضایی با اشاره به اینکه کشور باید کنترل شود، افزود: وضعیت ایران در شرایط خاصی قرار دارد و نمیتوان در این اوضاع نظارهگر مشکلات بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این سفر به منزل شهیدان نژادفلاح رفت و در دیدار با خانواده این شهیدان اذعان داشت: ما مردان بسیار بزرگی را برای این انقلاب و نظام اهدا کردهایم، بنابراین شهدا سرمایههای بسیار بزرگ این کشور محسوب میشوند که نباید آرمانهای آنان را فراموش کنیم.
رضایی افزود: ما دارای آرمانهای بسیار عظیمی بودیم که دست به چنین کارهایی زدیم.
وی با اعلام اینکه امروز بخشی از آرمانهای شهدا بر روی زمین مانده است، گفت: این نظام ارزشی و مردمی به واسطه خون شهدا است.
رضایی افزود: امروز ایران اسلامی به یک کشور دفاعی تبدیل شده است و توان نظامی ایران یک توان بازدارندگی پیدا کرده است که هیچ قدرتی قادر نخواهد بود با قدرت نظامی ایران بجنگد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بعد از جنگ هشت ساله، سه بار قرار بود که به ایران حمله کنند؛ اما هنگامی که قدرت نظامی ایران را دیدند، پشیمان شدند و به عقب برگشتند.
رضایی گفت: این اقتصاد، فرهنگ، ناامنی در خیابانها، بیکاری، اعتیاد و فساد در شأن ملت ایران نیست، بنابراین باید در روش خود تغییرات اساسی دهیم.
وی تأکید کرد: در اسلام نباید فقیر و معتاد باشد.
رضایی بیان داشت: برخی میگویند ما گرانی، بیکاری و مشکلات اقتصادی نداریم؛ چرا از نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت در مسیر خودتان استفاده میکنید، همان طور که رهبری عظیمالشأن همیشه در اوج قرار دارند، شما نیز باید در مسیر درست حرکت کرده و وضعیت کنونی را خصوصاً در بخش اقتصاد درست کنید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من یک غبار جنگ را به 10 پست ریاست جمهوری نمیدهم؛ اما بنا به ضرورت امروز وارد میدان شدهام تا با پیروزی در انتخابات، کشور را از وضعیت فعلی خارج کنم.
رضایی با اعلام اینکه 20 سال است که نگران وضعیت اقتصاد کشور هستم، افزود: در این خصوص طی سالهای گذشته نامههایی را به هاشمی و خاتمی دادم که اگر این نامهها منتشر شود میگویید، چقدر تحمل داشتهام.
وی در ادامه سخنان خود از خانوادههای شهدا خواست تا خود را برای یک جهاد اقتصادی آماده کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ازنا گفت: به نفع هیچ کسی کنار نمیکشم و در صحنه میمانم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از خبرگزاری فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر امروز در شهرستان ازنا در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در این شهرستان گفت: وارد صحنه شدهام و تا آخر انتخابات در صحنه میمانم.
وی با اشاره به اینکه آیا با کاندیدای دیگر ائتلاف میکنید، گفت: ائتلاف من مگر بعد از انتخابات باشد.
وی در خصوص این سوال که نظر شما درباره ائتلاف 2+1 چیست، گفت: امیدوارم صحبتها و اصولی که دارند را ادامه بدهند و در ائتلاف مسئله فردگرایی کنار برود و هدف تشکیل یک دولت قدرتمند باشد.
رضایی در خصوص برنامههای انتخاباتی خود گفت: فعلاً زود است و در آینده برنامههای انتخاباتی را در فرصتهای دیگر اعلام میکنم.
با اعلام حضور رسانه ای تعدادی از کاندیداهای ریاست جمهوری در انتخابات خردادماه 92 بزودی شاهدتحرکاتی در فضای سیاسی شهرمان خواهیم بود . جلسات شبانه رونق خواهدگرفت وفعالان سیاسی فردوس آفتابی خواهند شد . عده ای براساس اعتقاد و باور خویش اعلام هواداری خواهند کرد ، گروه چراغ خاموش تا بعد ثبت نام رسمی تامل خواهند داشت و عده ای نیز با توجه به شرایط پیش آمده درآینده برای پیروز شدن صبرایوب پیشه کرده و درهفته آخر تبلیغات به صحنه خواهند آمد تا مثل همیشه پیروز باشند که البته سهم گروه آخر در فردوس کم نیست .
آنچه ارزش دارد حضور درصحنه آنهم با اعتقاد به کاندیدای منتخب است . براساس شنیده ها هواداران دکتر قالیبا ف از ماهها پیش مقدمات کار را همچون خود دکتر قالیباف آغاز کرده اند ، جلسات متعدد و سفرهایی به تهران ودیدار بادکتر قالیباف وبرج میلاد یکی از برنامه ی چند ماهه گذشته بوده است و گروه دوم هواداران دکتر احمدی نژاد هستند که اولین اقدامات برای انتخابات سال آینده را با تغییر فرمانداران شاهد بودیم !!! که سوی دولتمردان حامی رخ داد و هواداران ایشان احتمالا" منتظرند تا ببینند سرانجام دکتر احمدی نژاد چه تصمیمی خواهد گرفت آیا با مشایی همراه خواهند شد یا کسی دیگر که این تصمیم نیاز به مقداری زمان دارد وباید صبرکنیم تا ببینیم چه پیش خواهد آمد.
هواداران دکتر محسن رضایی هم کم نیستند لیکن خبر موثقی در دست نیست مطمئنا" در بین رزمندگان هشت سال دفاع مقدس دکتر رضایی علاقمندان فراوانی دارد اما ،اینکه این علاقمندی به هواداری در انتخابات منتهی شود خیلی بعید است چراکه عمده رزمندگان فردوس در انتخابات 8سال پیش ازقالیباف حمایت کردندو در انتخابات سال 88 از دکتر احمدی نژاد بااین وجود نباید فکرکرد که محسن رضایی در فردوس غریب باشد خواهند بود کسانیکه به احترام این سردار بزرگ پرچم هواداری او رابردوش کشند
ازسایر کاندیداها خبر خاصی منتشر نشده ودرصورت اطلاع ازطریق همین وبلاگ اعلام خواهیم کرد.
سرویس سیاسی«فردا»: شهردار تهران با بیان اینکه ائتلاف سه گانه یک ائتلاف سیاسی نیست، گفت: ائتلاف سهگانه یک ائتلاف مکتبی و اعتقادی است؛ بدین معنا که این ائتلاف از جنس کاسه به دست بگیر و بده و بستان حزبی و با مکر و حیله نیست.
محمد باقر قالیباف در نشست سراسری اعضای ائتلاف سه گانه که امروز چهارشنبه برگزار شد، با اشاره به دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در جبهه رزمندگان اعتقاد داشتند اگر شکر همه نعمت های خداوند را به جا بیاوریم شکر یک نعمت را که آن زندگی در نظام جمهوری اسلامی و زیر سایه ولی فقیه است را نمی توانیم به جا بیاوریم.
وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی مسلمین با عزت نبودند و به برکت امام و شهدا ، خداوند این نعمت را به ما داده است لذا باید این نعمت را قدر بدانیم و حفظ کنیم.
شهردار تهران تاکید کرد: وظیفه مسئولین است که اهداف و آرمانهایی که امام و شهدا برای ما ترسیم کرده اند را بشناشند و این راه را به درستی ادامه دهند.
وی با بیان اینکه امروز باید بدانیم که چه رسالتی داریم و چگونه باید از انقلاب دفاع کنیم گفت: در دوران دفاع مقدس دفاع کردن از انقلاب به یک شکل بود و امروز نیز به گونه ای دیگر.
عضو ائتلاف سهگانه با اشاره به شعار ائتلاف گفت: بدون شک ائتلاف ما برای پیشرفت است و این پیشرفت نیز بر اساس اهداف انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه موفقیت یک مسئول را نباید در شاخص های اقتصادی بسنجیم، گفت: پیشرفت این نیست که راه ، جاده و پل بسازیم و اقتصاد را پیش ببریم که البته همینها هم امروز چالش بزرگ کشور ماست. باید باورمان این باشد که این شاخص ها وسیله است نه هدف، هدف رشد و تعالی است .
وی تصریح کرد: یعنی انسانهایی که در سایه نظام الهی زندگی می کنند باید متعالی شوند و عبادت خدا را بکنند و باید یک مسئول در این زمینه قدم بردارد و ببیند در مدت خدمتش چقدر توانسته در جهت رشد و تعالی جامعه قدم بردارد.
قالیباف با بیان اینکه این ائتلاف یک ائتلاف سیاسی نیست؛ بلکه یک ائتلاف مکتبی و اعتقادی است، خاطرنشان کرد: اینکه این ائتلاف سیاسی نیست به این معنا نیست که ما سیاسی نیستیم. این بدین معناست که نمی خواهیم مکر و حیله بکنیم و از جنس کاسه به دست بگیر و بده و بستان احزابی نیست.
وی تصریح کرد: سیاست ما عین دیانت ماست که ریشه آن در مجاهدت، محبت و گذشت است.
قالیباف با تاکید بر اینکه اگر پایان این ائتلاف منجر به اختلاف شود باید در دینداری ما شک کنید، گفت: ما مدیون همرزمان و خون هزاران شهید هستیم و به خاطر همان ارزشها دور هم جمع شده ایم که آن ارزشها را احیا کنیم ، اگر راهی غیر از این رفتیم ریاکار هستیم.
عضو ائتلاف سهگانه با بیان اینکه برای پیشرفت نیازمند حوزه فکر و نظریه پردازی هستیم، گفت: مدیریت در کشور باید اسلامی و جهادی باشد. من نمی خواهم از نارسایی ها بگویم ولی به عنوان یک خدمتگزار که 34 سال است که توفیق خدمت دارم و به عنوان کسی که استخوانم در حوزه کار از اول انقلاب تا به امروز خرد شده می گویم کشور به سرعت می تواند چالش های خود را حل و فصل کند و فرصت بسیار خوبی وجود دارد به شرط آنکه از دروغ پردازی و ریا دوری کنیم.
وی افزود: امروز منکر در جامعه، ارزش و ارزش تبدیل به منکر شده است.
قالیباف ضمن انتقاد از برخی شائبه ها در مورد کاندیداتوری اش گفت: برخی ها می گویند قالیباف فقط بدنبال ریاست جمهوری است، من انقلاب را طعمه نمی دانم چرا که این کار تهدید فرهنگ امام و تهدید انقلاب است.
وی با بیان اینکه اگر مردم ما دچار مشکل اقتصادی باشند مقاومت آنها دچار خدشه می شود، گفت: در جامعه ای که نیاز مادی داشته باشد و معیشت آن حل نشود فساد می آید، تبعیض می آید، جاسوس می آید و چنین مردمی در برابر هر قدرتی سر تسلیم فرود می آورند، بنابراین باید در برابر این مشکلات تصمیم الهی و عقلانی بگیریم.
وی با بیان اینکه انتخابات سال 92 تنها انتخاب رئیس قوه مجریه نیست، افزود: ما تنها در انتخابات مدیر اجرایی کشور را انتخاب نمی کنیم.
قالیباف با بیان اینکه دشمنان برای انتخابات سال آینده دندان تیز کرده اند، تصریح کرد: جریان های مختلفی در کمین این انتخابات هستند که از جمله آنها جریانی است که می خواهد فرهنگ سکولار را حاکم کند که امام همیشه دلش از این جریان خون بود و ما باید دقت کنیم و اینجاست که دلسوزان باید در خیمه ولایت جمع شده و با وحدت پیش روند لذا در این حوزه نیازمند یک برنامه و تیم قوی هستیم.
وی اذعان داشت: احساس ما این است که اگر دوستداران انقلاب و عزیزانی که دل در گرو رهبری دارند دست به دست بدهند یک انتخاب شایسته و کارآمد انجام می شود.
شهردار تهران با بیان اینکه در این رقابت پایمان را از دایره اخلاق بیرون نمی گذاریم گفت: نردبان تضعیف، تخریب ، دروغ، تهدید و ریا هرگز به بام سعادت نمی رسد و اگر هم از این راه به پیروزی برسیم این پیروزی باطل است و سقوط پایان آن خواهد بود.
وی با بیان اینکه هدف این ائتلاف آن است که یک هم افزایی در جامعه ایجاد کند، گفت: شاید من با آقایان حداد ، ولایتی در موضوعات کاری و اجرایی سلایق متفاوت داشته باشیم اما کسانی که قرار است در یک دولت و در یک سازمان با هم کار کنند مهم این است که مبانی ، رویکرد و جهتشان درست باشد.
عضو ائتلاف سه گانه خاطرنشان کرد: همچنان که شاهد بودیم سعی شد مجلس پنجم و ششم از لحاظ گرایش سیاسی با دولت هماهنگ باشند اما تجربه نشان داد که این استراتژی جواب نمی دهد بلکه باید رویکردها و جهت ها یکسان باشد.
وی با بیان اینکه اگر بر چالش ها و خطرات پیش رو اشراف داشته باشیم حتما به اتفاق نظر دست پیدا خواهیم کرد، گفت: اگر احساس کردیم نفس و خواسته خودمان را بر منافع جامعه ترجیح دادیم باید در دینداری ما شک کرد و تمام تلاش ما این است که در مکانیزمی با دیگر دوستان عمل کنیم.
قالیباف تصریح کرد: در جامعه ما متاسفانه تخریب به یک معروف بزرگ تبدیل شده و متاسفانه مسئولانی که خود باید در این زمینه الگو باشند و دیگران را به آرامش دعوت کنند بداخلاقی هایی از سوی آنان سر می زند، هر چند که اینها حاصل اشکالاتی است که کاشتیم و امروز باید درو کنیم.
وی با اشاره به خدماتش در شهرداری تهران گفت: من سعی کرده ام توازن در پیشرفت مادی و معنوی جامعه را به طور همزمان جلو ببرم.
وی افزود: از روزی که توفیق خدمت در شهرداری پیدا کردم برای فعالیت فرهنگی در شهرداری سعی کرده ام کارهای زیادی انجام دهم و از این رو یک شورای دینی در شهرداری تشکیل دادم که حدود 12 نفر از علما و صاحب نظران در این شورا هستند و تمام تصمیمات شهرداری قبل از اجرایی شدن در این شورا چکش کاری می شود ، ما هرگز برخلاف نظرهای این عالمان کاری را انجام نمی دهیم و تلاش کردیم که شهرداری را از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی ارتقاء دهیم.
محسن رضایی در شهریور 1333 و در هنگام? کوچ پائیز? عشایر بختیاری در خانواده ای مذهبی و دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) به دنیا آمد. دوران کودکی و نوجوانی را در شهر نفتخیز مسجدسلیمان گذراند. به کمک چند تن از همسالانش، انجمن مذهبی «دین و دانش» را در مسجد جامع چشمه علی بنیان نهاد. پس از به پایان رساندن تحصیلات ابتدایی و بخشی از تحصیلات متوسطه در دبیرستان سینای مسجدسلیمان، با رتبه نهم در آزمون ورودی هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در اهواز پذیرفته شد و در سال 1348 به این شهر هجرت نمود و در محله خزعیله یا سچّه ساکن شد.
مبارزه سیاسی فرهنگی با رژیم شاه را از ترم دوم هنرستان صنعتی آغاز نمود و به زودی در حالی که خود را برای شرکت در کنکور دانشگاه ها آماده می کرد، در رابطه با این فعالیت های سیاسی توسط ساواک اهواز بازداشت شد و مورد شکنجه و بازجویی قرار گرفت. در سال 1352 و در 17 سالگی، پس از تحمل پنج ماه زندان انفرادی و یک ماه حبس در بند عمومی زندان آخراسفالت اهواز، دور جدیدی از فعالیت های سیاسی خود را آغاز نمود؛ و توانست همزمان با تکمیل تحصیلات خود در هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران، اقدام به گسترش تشکیلات اولیه نماید. این حرکت روبه رشد پس از برقراری ارتباط با مبارزان شهرهای خرمشهر، دزفول و تهران، منجر به تشکیل یک گروه منسجم با مشی پارتیزانی و چریکی گردید که به زودی و با الهام از آیات 172 و 173 سوره مبارک? صافّات (انّهم هم المنصورون و انّ جندنا لهم الغالبون)، جمعیت منصورون نامیده شد.
درسال 1353 پس از قبولی در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت به تهران آمد و در محل? نارمک ساکن شد. در همین سال ازدواج نمود و در کنار مبارزه و تحصیل دانش، در بخش مهندسی «طراحی پایه» کارخانجات ارج و ایران تایر، مشغول به کار شد. با شدت گرفتن فشار پلیس سیاسی شاه (ساواک) بر گروه های چریکی، ناچار شد دانشگاه و کار صنعتی را رها کند. زندگی مخفی را در پیش گرفت و در فاصله سال های 1353 تا 1357 به کادرسازی و گسترش تشکیلات جمعیت منصورون همت گمارد تا شاخه های تشکیلات در 7 استان و 17 شهرستان مهم کشور راه اندازی گردد.
در آستانه پیروزی انقلاب و ورود امام خمینی (ره) به میهن، جمعیت منصورون به عنوان بزرگترین گروه چریگی طرفدار حضرت امام (ره) و روحانیت (به همراه گروه توحیدی صف و گروه موحدین) وظیف? حفاظت از جان حضرت امام (ره) را برعهده گرفت. در سال 1358 که به پیشنهاد استاد شهید مرتضی مطهری، 7 گروه مسلح مسلمان با یکدیگر ادغام شدند تا بازوی مسلحی برای حفاظت از انقلاب نوپای اسلامی باشند، او از سوی گروه منصورون به عضویت شورای مرکزی «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» در آمد. عضویت او در این سازمان بیش از 3 ماه به طول نیانجامید و در خرداد 1358 با حمایت حضرت امام(ره) واحد اطلاعات و بررسی های سیاسی را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنیان نهاد و به عضویت شورای فرماندهی سپاه درآمد. در شهریور 1360 از سوی حضرت امام خمینی(ره) به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (به عنوان پنجمین فرمانده کل سپاه) منصوب شد و در دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، فرماندهی سپاه اسلام را برعهده داشت. در دوره تصدی فرماندهی کل سپاه پاسداران، سازمان رزم سپاه را طرح ریزی کرد و به فرمان حضرت امام(ره)، سپاه را به 3 نیروی زمینی، دریایی و هوایی مجهز نمود و توانست سپاه را در قالب 5 نیرو سازماندهی کند. در این دوره همچنین اقدام به تأسیس 2 دانشگاه امام حسین (علیه السلام) و بقیه الله (عجل الله فرجه) نمود و به منظور بهره گیری از ظرفیت یگان های مهندسی سپاه برای کمک به دولت در اجرای طرح های عظیم سازندگی کشور، خود شخصاً فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را برعهده گرفت.
وی که تحصیلات دانشگاهی خود را در سال 1353 رها کرده بود، پس از برقراری صلح، ضمن تغییر رشته از مهندسی مکانیک به اقتصاد، مقطع کارشناسی را در دانشگاه تهران گذراند. تحقیق جامع او در مقطع کارشناسی در سال 1371 و در قالب یک کتاب به چاپ رسیده است. در مقطع کارشناسی ارشد اقتصاد، مطالعات خود را بر روی سیاست های پولی و بانکی متمرکز کرد و موضوع رسال? علمی خود را در این باره برگزید. در شهریور 1376 پس از قبول استعفای وی توسط رهبر انقلاب، از سوی ایشان به عنوان «دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» منصوب گردید. و مطالعات اولیه برای تنظیم سند چشم انداز 20 سال? ایران را آغاز نمود. وی با تکمیل تحصیلات خود در مقطع دکتری اقتصاد دانشگاه تهران، عهده دار مسئولیت ادار? کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
رسال? دکتری وی که در سال 1379 نگاشته شده، در قالب یک کتاب منتشر شده است. وی همچنین با پذیرفتن مسئولیت کمیسیون های تخصصی سند چشم انداز 20 ساله، سیاست های کلی نظام در جذب سرمایه گذاری خارجی و سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، کوشیده است تا از تجارب و دیدگاه های مدیریتی و اقتصادی خود برای سیاست گذاری بلندمدت کشور در حوزه های مختلف استفاده نماید تا ایران اسلامی به جایگاهی مناسب برای زندگی شایست? ایرانیان برسد.
محسن رضایی شعار انتخاباتیاش را اعلام کرد
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شعارمان برای انتخابات «پیروزی صداقت بر قدرت و ثروت» است.
به گزارش فارس از خرمآباد، محسن رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه در خرمآباد ضمن تقدیر و تشکر از همه رسانههای لرستان به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: بعد از جنگ من متوجه شدم که کشور در آینده با جنگ اقتصادی روبهرو میشود و اگر امروز به صحنه خدمتگزاری آمدهام با چشم باز و اطلاعات کامل به این عرصه وارد شدهام.
وی با اشاره به آمار نرخ بیکاری 58 درصدی استان لرستان گفت: ما آمدهایم که بیکاری و گرانی را در جامعه با کارهای علمی و کارشناسانه حل کنیم.رضایی با بیان اینکه قول میدهم مشکلات لرستان در دولت آینده حل شود گفت: نخستین مسئله در حل مشکلات استان لرستان بحث مدیریت است.
دبیر تشخیص مجمع مصلحت نظام با بیان اینکه مردمی که توانستهاند جنگ را مدیریت کنند میتوانند، اقتصاد، صنعت و معیشت خود را نیز مدیریت کنند، گفت: ثبات مدیریتی باید در لرستان حاکم باشد و این تنها توسط مردم این استان امکانپذیر است.وی افزود: برای استانهایی همچون لرستان یک برنامه ویژه اقتصادی تدارک دیده شده که در این برنامه نخبگان را موظف کردیم در مدیریتها نظارت داشته باشند.رضایی با بیان اینکه صنعتی کردن معادن لرستان جزء یکی از برنامههای مهم ما است گفت: در حال حاضر تمام معادن سنگ این استان به صورت خام از لرستان خارج میشوند که اگر این معادن صنعتی شوند درآمد حاصله از آنها شش برابر میشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در زمینه جذب توریسم بخشهای کشاورزی، دامپروری و غیره استان لرستان دارای استعدادهای فراوانی است که باید روی آن بیشتر کار شود.
یارانههای سبز به همه کشور داده میشود
رضایی در ادامه سخنان خود در جمع خبرنگاران در خرم آباد از پرداخت یارانه سبز به همه مردم کشور خبر داد و گفت: همه مردم در دولت یازدهم میتوانند از یارانه سبز بهرهمند شوند.وی افزود: در برنامههای آینده در خصوص یارانههای سبز بیشتر توضیح میدهم.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص بحث گرانیها در جامعه گفت: تنها 30 درصد از این گرانیها مربوط به تحریمهاست 70 درصد از آن ها به دلیل سوء مدیریت و عوامل داخلی است.
رضایی خاطرنشان کرد: یکی از عوامل گرانی ضعف مدیریت اقتصادی در کشور است که متأسفانه مسئولان زیر این بار سنگین ماندهاند.وی افزود: مسئله دوم گرانی خود تحریمی است زیرا وضعیت اداری کشور مناسب تحریم بوده و مسئولان در این زمینه نتوانستهاند عکسالعمل نشان دهند.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عامل دیگر این گرانی خودزنی سیاسی است زیرا در وضعیت بیثباتی اقتصاد کشور حل نمیشود.
وی با برشمردن علل سخت شدن شرایط اقتصادی کشور تحریمها و سوء مدیریتها را عامل عمده وضع موجود دانست و یادآور شد: تحریمهای دشمن یک سوم مشکلات را رقم میزند و سوء مدیریت خود تحریمی و خودزنی درونی نیز دو سوم مشکلات را رقم زدهاند که فشار اقتصادی را بر مردم رقم زده به طوری که قدرت خرید مردم نسبت به سال گذشته به یک سوم رسیده است.
با شعار دادن مشکل بیکاری در کشور حل نمیشود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص مسئله بیکاری گفت: مسئولان به جای شعار باید مشکل بیکاری را مرتفع کنند چرا که معیشت بدون کار معنا نمییابد.رضایی خاطرنشان کرد: در بعضی از استانها مانند لرستان خصوصیسازی جواب نداده که در این زمینه دولت وظیفه دارد خود سرمایهگذاری کند.وی خطاب به مسئولان گفت: مردم در کلنگ زنی استاد هستند شما بیایید بودجه و اعتبارات را بدهید اینها خود کلنگزنی میکنند.
من به نفع هیچ کس کنار نمیروم
محسن رضایی در ادامه در جواب سؤال یکی از خبرنگاران که آیا شما به نفع شخص خاصی کنار میروید، گفت: به نفع هیچ کس کنار نمیکشم و در صحنه میمانم زیرا یک زمانی به خاطر مردم کنار رفتم اما امروز اگر کنار بروم خیانت در حق مردم کردهام.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وارد صحنه شدهام و تا آخر در صحنه میمانم.وی در خصوص ائتلاف تصریح کرد: ائتلاف من مگر بعد از انتخابات باشد.
رضایی در خصوص این سؤال که نظر شما درباره ائتلاف 2 + 1 چیست، گفت: امیدوارم صحبتها و اصولی که دارند را ادامه بدهند و در ائتلاف مسئله فردگرایی کنار برود و هدف تشکیل یک دولت قدرتمند باشد.وی تصریح کرد: این آقایان باید هدف از این کار را به طور شفاف برای مردم بیان کنند.
باید مذاکرات 1 + 5 را جدی بگیریم
رضایی با بیان اینکه مذاکرات 1 + 5 را باید جدی بگیریم گفت: در بحث سیاست خارجی ما باید با کانال زنی در مذاکرات 1 + 5 وارد شویم زیرا این برای ما مهم و ضروری است.وی در ادامه با بیان اینکه قانون ایثارگران در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده گفت: حدود پنج ماه است که این قانون به دولت ابلاغ شده اما متأسفانه هنوز دولت آن را اجرایی نکرده است و میگویند که این طرح سه، چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد این در حالی است که تمام هزینه این طرح 600 میلیارد تومان است.
رضایی خاطرنشان کرد: شعارمان پیروزی، صداقت بر قدرت و ثروت است.وی گفت: نباید بیشتر از این فشار روی مردم بیاید زیرا وقتی تورم با بیکاری جمع شود شاخص فلاکت به وجود میآید.
بیش از یک سال پیش با این وبلاگ وباهدف پرداختن به موضوع انتخابات مجلس آن هم با نگاهی محلی و منطقه ای برای مدتی شکل گرفت و به حول وقوه الهی با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی باردیگر آمدیم . بعداز آنکه اعلام رسمی کاندیداتوری برخی از بزرگان ونیروی ولایی رسانه ای شد احساس کردیم وقت آن فرارسیده تا مجموعه ی ما باردیگر نقش کوچکی در ایجاد معرفت وشناخت وهمچنین دعوت به حضوردراین مقطع حساس انقلابمان را به عهده بگیرد .
دراین انتخابات مهم افراد وگروههای مختلف حضور خواهند داشت لیکن سعی خواهد شد تا دراین وبلاگ آنانی مورد توجه قرار گیرند که ازنظر گرایشات سیاسی با ما همراه وهمسو باشند
سال 1361 بنا به تصویب هیئت وزیران و مجلس شورای اسلامی شوراهای روستایی توسط جهادسازندگی و زیر نظر وزارت کشور در روستاها تشکیل گردید این روند تا سال 1365 ادامه داشت که توانست حرکت سازندگی و محرومیت زدایی جهاد سازندگی و سایر نهادها و ارگانهای دولتی در سطح روستاهای کشور را با مدیریت و جلب مشارکت مردم در انجام برنامه های عمرانی و اقتصادی روستاها بعد از انقلاب قابل توجه است . لکن با توجه به مشکلات کشور از جمله جنگ تحمیلی علی رغم توجه دولت بر برهه های مختلف امکان اجرای قانون انتخابات تا سال1377 فراهم نگردید و مجلس بعد از چند بار انجام اصلاحیه بر قانون انتخابات شوراها در اول خرداد 1375 قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی را از تصویب گذراند.
در 17 اسفند سال 1377 اولین دوره انتخابات سراسری شوراهای اسلامی کشور با استقبال چشمگیر مردم در بیش از 40000 حوزه انتخاباتی برگزار گردید و نهایتاً حدود 200 هزار نفر از منتخبین مردم جهت اداره امور شهرها و روستاهای کشور به عنوان عضو شورای اسلامی شهر یا روستا برگزیده شدند .شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری آغاز گردید و امروز شاهد فعالیت گسترده این نهاد مردمی در کل کشور هستیم .و اما اعضای منتخب شورای اسلامی شهر فردوس در سه دوره گذشته :
اولین دوره :
آقایان : اسماعیل یعقوب زاده - محمد حسین میثمی - فرید سعادت قدسی نیا - غلامحسین آبیار - محمد حسین باوقار
دومین دوره :
آقایان : اسماعیل یعقوب زاده - محمد حسین میثمی - محمد حسین باوقار - حسین کیال - حسین اکبری
سومین دوره :
آقایان : محمد حسین میثمی - محمد حسین باوقار - سید حسن مزدآور - علیرضا غلامرضانژاد - حسین اکبری
در دوره های گذشته شاهد حضور مقطعی آقای سید جواد کباری در شوراها بوده ایم که بعلت عدم تداوم حضور نام ایشان قید نگردید.
چهارمین دوره :
آقایان یا خانم ها :
وعده ما خرداد 92 پای صندوق های رای