تون ،فردوس امروز
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم دزفول در مصلای این شهرستان اظهار کرد: از اوایل دهه 70 فهمیدیم دشمنان درصدد جنگ بعدی با ایران هستند و این جنگ فرهنگی و اقتصادی است، به همین دلیل در سپاه پاسداران قرارگاه سازندگی افتتاح کردیم و توانستیم سدهای زیادی و حتی راههای فراوانی تاسیس کنیم. این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: با دولت و نیروهای مسلح و قرارگاه سازندگی تحولی صورت نمیگیرد در شرایط کنونی نیاز به برنامه جامع داریم که این برنامه با مطالعه زیاد و تفکر تهیه شده است.
وی افزود: در آن مدت کارهای سازندگی زیادی از لوله کشی گاز و نفت و ... انجام دادیم و گامهای بلندی برای سازندگی کشور برداشتیم.
*باید مردم را وارد اقتصاد کنیم
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: اما دیدیم مسئله فراتر از این حرفهاست و باید مردم را وارد اقتصاد کنیم و از مردم خواستیم، وارد کارهای سازندگی شوند.
وی اضافه کرد: در آن دوران از مردم خواستیم در کشاورزی نقش ایفا کنند تا در این زمینه خودکفا شویم و نیروهای دولتی باید از مسئله اقتصاد خارج شوند.
رضایی گفت: مبارزه با دشمنانی که ایران را تهدید میکنند و حتی اجازه فروش نفت ایران را به ما نمیدهند الزامی است.
وی تاکید کرد: دشمن حتی از ورود نفتکشها به بنادر ایرانی جلوگیری میکند و این خود نشان از ضعف کشورهای تحریمکننده ایران دارد زیرا برای مقابله با ملت ایران به این مسائل متوسل شدهاند.
خارج کردن فقر و بیکاری باید آغاز شود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: خارج کردن فقر و بیکاری باید از داخل منازل و دانشگاهها و شهرها آغاز شود و برای این کار تنها نیازمند برنامهریزی کارشناسی محور و بر اساس توجیهات اقتصادی و علمی هستیم.
وی با تعبیر شرایط کنونی به دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس باید تجاوزگران را از مزر و بوم ایران خارج میکردیم آن زمان حماسه نظامی خلق کرده و امروز نیز باید حماسه اقتصادی خلق کنیم.
*آغاز راهکارهای مبارزه با جنگ اقتصادی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز راهکارهای مبارزه با جنگ اقتصادی دشمنان ایران اسلامی و افزود: دشمنان سعی بر این است که ایران را به هر روش ممکن تحریم و محاصره اقتصادی کنند.
وی همچنین عنوان کرد: زمانی که با دستور و اجازه مقام معظم رهبری از سپاه پاسداران به مجمع تشخیص رفتم سیاستهای اصل 44 و چشم انداز 1404 ایران را تدوین کردیم و به سران قوا ابلاغ شد اما باز دیدیم کافی نیست مسئله خیلی بزرگتر از این حرفها است و باید تحولی رخ دهد، سدسازی و جادهسازی و سیاست گذاری خوب است اما در شرایط کنونی نیاز به تحول داریم.
*در شرایط کنونی نیاز به برنامه جامع داریم
وی در پایان اظهار کرد: اگر بتوانیم و اجازه پیدا کنیم این برنامههای تدوین شده را اجرایی کنیم میبینیم که تمام اقتصاد کشور حتی در شرایط تهدید اقتصادی بهبود یافته، بیکاری کم میشود، از گرانیها رها پیدا میکنیم، درآمدها افزایش مییابند، کشاورزی و صنعت و ... نیز متحول میشوند.