تون ،فردوس امروز
لیست جبهه متحد اصولگرایان در حوزه انتخابیه بیرجند و قاین بدون تغییر باقی مانده اما شورای مرکزی اصولگرایان در دو حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه و فردوس و طبس دو نفر به لیست خود اضافه کرده است و علاوه بر آقایان نیرومند و فردوسی پور ، نظر افضلی ،عبدالله زاده و محمدکریم عابدی را نیز به لیست خود اضافه کردند
بر این اساس لیست نهایی جبهه متحد در چهار حوزه انتخابیه استان به شرح زیر خواهد بود
1- حوزه انتخابیه بیرجند و درمیان: آقای سید محمدباقر عبادی
2- حوزه انتخابیه قائنات:آقای علی قربانی
3-حوزه انتخابیه نهبندان وسربیشه:این حوزه که دارای دو شهرستان مستقل است آقایان سیدمحمدصادق نیرومند و نظرافضلی معرفی می شوند
4-حوزه انتخابیه فردوس،طبس،سرایان و بشرویه هم جبهه متحد با توجه به نظر علما، روحانیون و به منظور حفظ وحدت اصولگرایان و تداوم گفتمان اصولگرایی آقایان:محمدکریم عابدی،محمدفردوسی پور،محمدعلی عبداله زاده معرفی می گردند.
تحرکات چند روز گذشته عده ای در حمایت از دکتر در فردوس ملال آور است هرچه صحبتی نشود بهتر خواهد بود در سایت الف مطلبی دیدم فکر میکنم پاسخ خوبی خواهد بود برای خیلی از آقایان
کد مطلب: 144712
کاندیداهای ردصلاحیت شده درنمازجمعه+ عکس
تاریخ انتشار : جمعه 5 اسفند 1390 ساعت 20:00
حضور برخی کاندیداهای ردصلاحیت شده این دور انتخابات در صفوف نمازجمعه تهران جلب توجه می کرد. در شرایطی که در زمانی نه چندان دور برخی گروه ها و کاندیدهای ردصلاحیت شده انتخابات از هیچ کوششی برای نشان دادن اعتراض خود چشم پوشی نمی کردند و تحصن و اعتصاب و مصاحبه مطبوعاتی را آماج حملات خود به نهادهای قانونی نظام می کردند، حضور برخی کاندیداهای شاخص مجلس در نمازجمعه تهران که این بار رد صلاحیت شده بودند تحسین برانگیز بود.
اعلام لیست «جبهه ایستادگی» در 12 استان
پس از بررسی اسامی رسیده به شورای عالی جبهه ایستادگی، فهرست نهایی کاندیداهای مورد حمایت این جبهه در برخی استانها مشخص شد.
به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جبهه ایستادگی، این لیست بدین شرح است:
استان خراسان جنوبی
قائنات: علی قربانی
بیرجند: سید محمد باقر عبادی
نهبندان: سید محمد صادق نیرومند
فردوس:محمد فردوسی پور
اعلام اسامی نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در استان یزد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان، پس از بررسی های مختلف، فهرست نهایی نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در حوزه های مختلف انتخابیه استان یزد مشخص شد.
بر این اساس محمدصالح جوکار در حوزه انتخابیه یزد و صدوق برگزیده شد.
همچنین، در حوزه انتخابیه نفت و میبد سید جلال الدین یحیی زاده و در حوزه انتخابیه اردکان حسین کلانتری معرفی شده است.
شایان ذکر است شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان به منظور حفظ وحدت اصولگرایان و همچنین ایجاد زمینه مشارکت گسترده و نیز رقابت مطلوب در حوزه انتخابیه بافق و مهریز و ابرکوه و خاتم نامزدی را معرفی نمی نماید.
اختصاصی کاج نیوز
به گزارش کاج نیوز دکتر امیرحسن خانی با صدور اطلاعیه رسمی از همه هوادارانش خواست از هر گونه کم کاری و یا رفتار غیر قانونی که ممکن است زمینه ایجاد بحران در منطقه گشته و مردم و مسئولین را از فراهم آوردن این امر حیاتی برای نظام بازدارد خود داری نمائید
وی در این یادداشت آورده است:
منالمومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و مابدلواتبدیلاً (احزاب آیه 21)
مردم شریف و متدین حوزه انتخابیه فردوس- طبس- سرایان-بشرویه- سه قلعه -آیسک – اسلامیه-دیهوک_ ارسک- عشقآباد
با سلام و درود به ساحت مقدس حضرت ولیعصر (عج) و نائب بر حقش ولی امر مسلمین جهان حضرت آیتا... العظمی خامنهای و سلام و درود به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا (ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سلام و عرض ارادت خالصانه به شما مردم فهیم.
میخواهم کمال سپاس و تشکر خود را از شما همشهریان و کلیه عزیزان قدرشناس و دلسوز در مناطق مختلف که با شیوههای گوناگون اینجانب را مورد مرحمت قراردادهاید و حقیر را برای انجام مسئولیت خدمتگزاری در سنگر مجلس شورای اسلامی برای دومین بار قابل دانسته و با حضور در دفتر و تماسهای تلفنی و سایر روشها مجدانه پیگیر این مطلب بودهاید اعلام نمایم و از تمام تلاشهای صمیمانهتان قدردانی می کنم.
مردم متدین و گرانقدر حوزه انتخابیه
این حقیر افتخار میکنم که در هر موقعیت و جایگاه که بوده یا هستم خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی باشم. سابقه اینجانب چه در دوران دانشجویی، چه در دوران حضور در جبهههای حق علیه باطل که خداوند متعال بواسطهی آن افتخار جانبازی را نیز نصیب اینجانب فرمود و چه سالهایی که به عنوان پزشک در خدمت ملت شریف بودهام و چه در دورهای که به عنوان نماینده شما در مجلس شورای اسلامی خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف منطقه بودهام بر همگان آشکار است.
همچنین بر شما پوشیده نیست که اعلام آمادگی حقیر جهت نمایندگی، در هر سه نوبت علیرغم میل باطنی و بنابر اصرار و پافشاریهای شما مردم شریف و قدرشناس بود که در این دوره مایل بودید یکبار دیگر لباس سربازی بپوشم و کولهبار تجربههای پیشین و آشنایی با مسایل و مشکلات مردم شریف منطقه و نیز نقاط ضعف و قوت مجلس و دولت را بر دوش بگذارم و بار دیگر در این سنگر خدمت کنم و اینجانب که خدمت به ملت شهیدپرور را در هر جایگاهی برای خودم واجب دانستم به خواهش شما مردم مهربان و قدرشناس خود تن داده و وارد این عرصه شدم اما حال که چنین مصلحت دیده شده که مجال خدمت به خدمتگزاران دیگر سپرده شود، خدا را شاکرم که هم توفیق همراهی با خواستهی مردم عزیز شهرم را برای اعلام کاندیداتوری به بنده عنایت فرمود و هم بار این مسئولیت حقیقتاً سنگین را از گردن اینجانب برداشت.
اما عزیزان من بدانید که من همان خدمتگزار کوچکم که در هر کجا که باشم همواره خود را بسیجی دانسته ، تمام سعی وتلاش خودرا در حد بضاعت همچون گذشته جهت خدمت به اسلام و نظام و مردم معطوف خواهم داشت از خداوند متعال نیز میخواهم که این توفیق را تا پایان عمر از من نگیرد و از شما مردم همیشه در صحنه و وظیفهشناس نیز درخواست میکنم که بنا به توصیه امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت ا... العظمی خامنهای با حضور گسترده و با شکوه خود در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوازدهم اسفند همانند راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ابتدا بیعت خود را با نظام مقدس جمهوری اسلامی محکمتر نموده و با تبعیت از رهنمودهای روشنگرانه مقام عظمای ولایت در تبیین شاخصهای منتخب اصلح،با انتخاب فردی صالح،متدین،شایسته،کارآفرین و فرهیخته، اقتدار و سرافرازی نظام مقدسمان را به نمایش بگذاریم.
و این ممکن نیست مگر آنکه از هر گونه کم کاری و یا رفتار غیر قانونی که ممکن است زمینه ایجاد بحران در منطقه گشته و مردم و مسئولین را از فراهم آوردن این امر حیاتی برای نظام بازدارد خود داری نمائید.
در پایان لازم میدانم از کلیه مسئولین محترم انتخابات اعم از هیأت محترم نظارت، شورای محترم نگهبان ، هیأت محترم اجرائی، رئیس محترم انتخابات، استاندار محترم، فرمانداران محترم، شوراهای محترم، شهرداران محترم، خانواده محترم شهدا و ایثارگران وهمه تشکلهای سیاسی اصولگرایان که قصد حمایت از اینجانب را داشته اندو معتمدین شهرها به ویژه کلیه عزیزانی که در مناطق مختلف همراهی اینجانب و مسئولیتهای ستاد را پذیرفتهاند تشکر و قدر دانی نمایم.
والعاقبة للمتقین
با احترام – محمدرضا امیرحسنخانی
تاریخ چهارم اسفند ماه یک هزارو سیصد ونود
میخواستیم حال و هوای ا نتخابات را در روز دوم تبلیغات برایتان ترسیم نماییم متاسفانه امروز متاثر از حرکات ناشایستی بود که لازم دیدیم به این مهم بپردازیم .طرح شایعه راهپیمایی بعد از نماز جمعه و بعدازظهر پیامکهایی در خصوص تجمع در میدان صاحب الزمان .
مردم فردوس تجربه دو مرحله اعتراض را دارند . مرحله اول حوادث سال 82 در اعتراض به ایجاد خراسان جنوبی در دوران دولت اصلاحات و مرحله دوم اوایل سال 87 بخاطرمصوبه دولت در خصوص الحاق فردوس به خراسان جنوبی در دولت عدالت
نتیجه هردو اعتراض درنهایت = بی تاثیر در تصمیمات
محوریت اعتراضات سال 82 اصولگرایان امروزی و محوریت اعتراضات سال87 بازهم اصولگرایان امروزی . اعتراضات اصولگرایان در سال 82 به جهت حاکمیت اصلاح طلبان بعنوان یک مخالفت سیاسی قابل توجیه ، هرچند ادبیات اعتراض ناپسند . اعتراضات اصولگرایان در سال 87 به جهت حاکمیت دولت اصولگرا ازنظر سیاسی غیرقابل توجیه ادبیات اعتراض کاملا" مشابه سال 87
یکی از برجسته ترین موارد تشابه ، تخریب دفتر ارتباط مردمی مهندس شکیبی درسال 82 و تخریب دفتر ارتباط مردمی دکتر امیرحسنخانی درسال 87 و ایجاد خسارت به مغازه ها در هردو حرکت . تجربه این اعتراضات نشان داد که سردمداران این جریانات که دردوراول شورای اسلامی شهر فردوس بود و در دور دوم اعضای ستاد ......توان مدیریت یک تنش اجتماعی را ندارند . درست است که مردم به اعتماد افراد وارد صحنه میشوند ، و ایشان در شروع حرکت و فراخوان اولیه موثرند ، لیکن در اتمام آن و جلوگیری از اتفاقات ناخواسته ناتوان .
امروز ، اگر به مجرد هر اقدامی انتظار تجمع و راهپیمایی را درفردوس داریم و بسیار هم مد شده ، ماحصل عمل ما به اصطلاح اصولگرایان است که سال 82 این روش نامیمون که در هیچ جای دیگر باب نیست را در جامعه نهادینه نمودیم آنروز ذوق میکردیم که در مخالفت با تصمیم دولت اصلاحات است غافل از اینکه ادبیات تجمعات قرار نیست همیشه باب میل ما باشد و چند صباحی بعد همان نوع اعتراض در مخالفت با دولت مورد حمایت خودمان . اما نکنه ی عجیب اینکه متاسفانه بازهم فرماندهی اعتراضات با دوستان اصولگرایمان . هرچند اعتراضات سال 87 دیگر از نظر سیاسی قابل تامل نبود چراکه اکثر معترضین اعضای ستاد دکتر احمدی نژاد بودند و صاحب پست از قبل فعالیت در ستاد ریاست جمهوری و مخالف با تصمیم دولت یار که درنوع خود بی نظیر بود .
امروز فرصتی برای واکاوی آن حوادث نیست و جای طرح هم ندارد ، اما این نکته را آوردم تا پیش درآمدی باشد برای آنانیکه به بهانه حمایت از دکتر و با تاکتیک چانه زنی از پایین قصد حصول تایید صلاحیت دکتررا دارند . اینگونه تحرکات امروز نه به صلاح دکتر است و نه در این شرایط حساس به نفع نظام و انقلاب . آنانیکه با دکتر آشنا هستند ، میدانند به انجام چنین اقداماتی اعتقاد ندارد اما متاسفانه اطرافیانیکه علاقمندی شدیدی به هوچیگری و سرو صدا دارند بر این گونه اقدامات اصرار دارند . زشتی حرکات امرور مخصوصا" فراخوان بعد از ظهر به حدی بود که لحظاتی بعد مجبور شدند فراخوان تجمع را انکار و آن را به حساب آمریکا بگذارند ؟؟؟؟ بیائید با موضوع رد صلاحیت دکتر عاقلانه برخورد کنیم و آن را خیر دکتر دانسته وشرایط را بگونه ای پیش نبریم که در برابر وجدان خویش ، رهبری و شهدای عزیزمان در این برهه ی حساس شرمنده شویم
سوالاتی که فهرست های انتخاباتی باید پاسخ دهند
بخش تحلیلی الف، 29 بهمن 90
تاریخ انتشار : شنبه 29 بهمن 1390 ساعت 10:51
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس هشتم، فهرستهای انتخاباتی جدید با اسامی و شعارهای متنوع ظهور کرده و به معرفی شعارها و نامزدهای خود مشغول شدهاند.
تنوع فهرستهای انتخاباتی از آنجا که امکان مقایسه و انتخاب را برای رای دهندگان بیشتر میکند و به انتخابات شور میبخشد، به طور کلی می تواند مفید باشد. فهرستهای انتخاباتی متنوعی که این روزها از دل گروههای مختلف سیاسی متولد میشود، هر کدام حداقل با یک چهره سرشناس سیاسی مرتبط هستند. صاحبان این فهرستها که قاعدتاً در سالهای گذشته هر کدام مسوولیتی داشته و حداقل به عنوان یک فعال سیاسی یا حتی یک شهروند، در این جامعه زندگی کردهاند، امروز که از مردم رای میخواهند، لازم است به این سوال پاسخ دهند که در نوسانات سیاسی – اقتصادی – فرهنگی و اجتماعی سالهای گذشته کجا بودند و چه موضعی گرفتند و چه تاثیری در روند این تحولات به جا گذاشتهاند؟
در این ماهها رسم شده واکنش افراد به فتنه سال 88 محکی برای شایستگیشان برای حضور در خانه ملت و قلب مردمسالاری دینی تلقی شود. این درست است. کسانی که در جریان کودتای سبز علیه رای اکثریت شهرستانی پابرهنه سکوت کردند و نتوانستند حق را از باطل تشخیص دهند، شایستگی حضور در خانه ملت را ندارند. این ادعای صحیحی است اما واکنش به فتنه 88 ملاک کافی و کاملی برای تعیین شایستگی حضور در مجلس نیست. در طول سالهای بعد از انقلاب تحولات زیادی وجود داشته که نوع واکنش به آن، باید در ارزیابی شایستگی داوطلبان نمایندگی مجلس موثر باشد.
به عنوان مثال صاحبان فهرستهای انتخاباتی لازم است به این سوال پاسخ دهند که در سالهای بعد از 1384 که دولت وقت با تزریق دلارهای نفتی به بودجه، نقدینگی و تورم را شدیداً افزایش داد و بیماری هلندی اقتصاد ایران را تشدید کرد، فعالان سیاسی این گروهها کجا بودند و چه واکنشی نشان دادند؟
در سالهای قبلتر وقتی شهرام جزایری به برخی نمایندگان و رئیس مجلس کمک مالی کرد تا مصوبه دلخواهش را تصویب کنند، صاحبان فهرستهای انتخاباتی کجا بودند و چه واکنشی نشان دادند؟
و یا در تحولات سالهای دورتر زمانی که آقای هاشمی با ایده مانور تجمل، ارزشهای انقلاب و جنگ را به مسلخ برد و به مدیران فاسد میدان داد، صاحبان فهرستهای انتخاباتی کجا بودند و چه میکردند؟ آیا به کارهای آقای هاشمی اعتراض میکردند یا مشغول مداحی سردار سازندگی بودند و یا ترجیح داده بودند ساکت باشند؟
و یا در سال 86 که معاونت پارلمانی رئیس جمهور به بهانه کمک مساجد! به نمایندگان چک 5 میلیون تومانی پیشنهاد کرد تا از استیضاح وزیر کشور اسبق چشم پوشی کنند، صاحبان فهرستهای انتخاباتی کجا بودند و چه واکنشی نشان دادند؟ یا زمانی که رئیس جمهور حاضر یک چهره مساله دار را به معاونت اولی خود برگزید، یا زمانی که ثابت شد در پرونده فساد مالی بیمه ایران اتهاماتی متوجه محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور است یا زمانی که ثابت شد آقای رئیس جمهور مدعی عدالت، پسر و عروس خود را با خود به سفر کاری نیویورک برده است...
در این تحولات و نوسانات سیاسی اقتصادی فرهنگی، صاحبان فهرستهای انتخاباتی کجا بودهاند و چه میکردند؟
چرا راه دوری برویم، در همین هفتههایی که فهرستهای انتخاباتی در حال تولد هستند، چند تحول بسیار مهم اقتصادی و مرتبط با مجلس در حال وقوع است که نوع واکنش فهرستهای انتخاباتی به آنها میتواند در شناخت و تصمیم گیری رای دهندگان موثر باشد:
- لایحه بودجه سال 91 که صرفنظر از زمان تقدیم، بسیاری از قواعد و قوانین ناظر به بودجهنویسی را نقض کرده است.
- مساله اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها و نپرداختن سهم تولیدکنندگان کشور از منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها و در عین حال ادعای دولت برای افزایش پرداختی ماهانه به مردم.
- مساله سکوت و بی عملی دولت در سقوط اخیر و بی سابقه ارزش پول ملی و رفتارهای مشکوک برخی چهره های سیاسی در تشدید بحران ارزی حاضر
صاحبان فهرست های انتخاباتی فرض کنند هم اکنون نماینده مجلس هستند. درباره این سه تحول روز چه برنامه و تصمیمی دارند؟ با رئیس دولتی که میگوید مجلس در راس امور نیست و بودجهای می دهد که مجلس را به مضحکه گرفته، چه برخوردی میخواهند انجام دهند؟
با وزیری که اختلاسی به وسعت 3هزار میلیارد تومان در مجموعهاش اتفاق میافتد و به خود زحمت عذرخواهی هم نمیدهد، چه میخواهند بکنند؟
برای چهرههای سیاسی داوطلب ورود به مجلس، اعلام شعار و برنامه لازم است اما هرگز کافی نیست بخصوص برای افرادی که در سالهای گذشته و هم اکنون در مسوولیت نمایندگی ملت در مجلس هم قرار داشتهاند. این سوال بخصوص متوجه اصولگرایان است. بالاخره انتخابات مجلس نهم با انتخابات مجلس هفتم فرق دارد و در این دوره، اغلب داوطلبان و صاحبان فهرستها، کارنامه ای روشن از عمل یا سکوت خود در تحولات این سالها دارند. کارنامه ای که در کنار برنامه ها و شعارها، مبنای تصمیم گیری و انتخاب ملت خواهد بود.
آقایان فردوسی پور ، عبداله زاده ، عابدی چه پاسخی برای این سئوالات دارند ، اگر فرصتی فراهم شد باید پرسید .
امروز چهارم اسفند ماه 1390 ، روز آغازین تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی بود . شهر فردوس هنوز به آن شور و هیجان انتخاباتی مورد انتظار نرسیده است .البته این موضوعی طبیعی است و یک تاکتیک تبلیغاتی ، در دوران تبلیغات عده ای سعی میکنند اولین باشند و عده ای آخرین ولی چون زمان کم است ، همه مجبور به آغاز فعالیتند و گشایش ستاد .
امروز ستاد حجه السلام فردوسی پور دایر گردید و ستاد امیر محمد کریم عابدی هم رونمایی شد . دکتر عبداله زاده هم ستادش را درفردوس با نصب پارچه ای جانمایی کرده و از سایر عزیزان تا ساعت درج این مطلب ، هنوز خبری نیست ، هر چند بهشت اکبر ، اوج تبلیغات امروز بود و ستادحجه الاسلام فردوسی پور در بهشت اکبر بیش از دیگران فعالیت داشت . حضورکاندیداها مخصوصا" آقای فردوسی پور در مراسم هفت و ختم اموات بیشتر خودنمایی میکرد ،اشکالی هم ندارد خود نوعی فرصت ارتباط و تبلیغ است . مهمترین خبرامروز انصراف دکتر حاجتی بود و در کوچه و خیابان هنوز این زمزمه که دکتر امیرحسنخانی می آید و تایید خواهد شد ، مطرح بود . مکان ستادها هم طبق معمول سنوات گذشته از میدان پانزده خرداد تا میدان انقلاب .محدودیت نوع تبلیغ باعث گردیده تا نتوان همانند دوره های گذشته ، درودیوار را پرنمود ، لذا مردم انتظار آن بلبشوی دوره های گذشته را نداشته باشند و نگران درب های تازه رنگ شده خود هم نباشند .درگوشه کنار شهر هنوز بازار بحث و جدل برسر کاندیداها به جهت ردصلاحیت دکتر در فردوس داغ نشده ،که انشاء الله منتظر وقوع این اتفاق خوشایند هستیم .
به گزارش کاج نیوز حامیان جوان دولت اسلامی در خراسان جنوبی با صدور بیانیه رسمی کاندیداهای مورد حمایت خود را اعلام کرد.این تشکل حامی دولت احمدی نژاد در بیانیه ای آقایان :
1- حجت الاسلام عبادی کاندیدای حوزه بیرجند و درمیان
2- حجت الاسلام قربانی کاندیدای حوزه قائن
3- جناب آقای دکتر نظر افضلی کاندیدای حوزه نهبندان و سربیشه
4- جناب آقای عابدی کاندیدای حوزه فردوس و طبس
در چهار حوزه انتخاباتی استان معرفی نمود .
به گزارش فردوس خبر دکتر حاجتی انصراف داد.
با انصراف دکتر حاجتی از رقابت های انتخاباتی جمع کاندیداهای حوزه نمایندگی فردوس ، طبس ، سرایان وبشرویه به ده نفر رسید .ضمن تشکر از دکتر حاجتی رزمنده و جانباز انقلاب به جهت حضور و گرما بخشیدن به مرحله اول فرایند انتخابات ، برای این برادر ارزشی آرزوی موفقیت داریم .
انتخابات مجلس نهم در فردوس