تون ،فردوس امروز
خبر انتخاب دکتر محمد باقر قالیباف بعنوان نایب رئیس مجمع شهرداران جهان مرا برآن داشت تا باگذاشتن این خبر بعداز مدتها به فکر بیفتم که بهتراست وبلاگ را فعال نگه دارم لذا از امروز میهمان دیدگان پرمهرتان خواهم بود.
مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تهران گفت: در چهارمین اجلاس مجمع شهرداران جهان (UCLG) که در رباط مراکش برگزار شد ، دکتر محمد باقر قالیباف با اکثریت مطلق آرا ، برای یک دوره سه ساله دیگر به عنوان "نایب رییس مجمع شهرداران جهان" انتخاب شد . به گزارش مهر، نامدار صداقت گفت : در چهارمین اجلاس مجمع شهرداران جهان که در رباط مراکش برگزار شد علاوه بر برگزاری انتخابات روسای این مجمع ، مهم ترین مسائل و موضوعات شهرهای جهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در چارچوب همکاری های مشترک برای این مسائل برنامه ریزی شد .
نماینده تهران در مجمع شهرداران جهان به فرآیند انتخاب دکتر قالیباف به عنوان نایب رییس UCLG اشاره کرد و توضیح داد : در متن سخنرانی شهرداران و مدیران شهری جهان بر نقش سازنده تهران در پیش برد اهداف مجمع شهردارن آسیا تاکید شده بود و پس از برگزاری انتخابات ، دکتر قالیباف بار دیگر برای یک دوره 3 ساله با اکثریت مطلق آرا به عنوان "نایب رییس مجمع شهرداران جهان" انتخاب شد .
صداقت با بیان این که امروز تهران یکی از شناخته شده ترین شهرهای جهان محسوب می شود افزود : خوشبختانه پایتخت جمهوری اسلامی ایران به یکی از فعال ترین و اصلی ترین ارکان نهادهای بین المللی مدیریت شهری مبدل شده به گونه ای که ریاست بخش غرب آسیای مجمع شهرداران جهان ، عضویت در هیئت مدیره و اجرایی تشکل های مختلف بین المللی نظیر اتحادیه شهرداران کشورهای اسلامی ، مجمع شهرداران جهان ، همچنین دبیرخانه دائمی و دبیرکلی مجمع شهرداران آسیا هم در اختیار تهران است .
وی ادامه داد : می توان گفت هم اکنون هیچ تشکل شهری مهم بین المللی وجود ندارد مگر آن که تهران در عالی ترین سطوح تصمیم گیری آن ایفای نقش کند.
صداقت افزود : دیپلماسی فعال شهری تهران امروز با تمام توان در اختیار دیپلماسی کشور قرار دارد و شهرداری تهران ظرفیت سازی فوق العاده ای در حوزه دیپلماسی به نتیجه رسانده که امیدوار است این ظرفیت ها در راستای دیپلماسی کشور مورد بهره برداری قرار گیرد .
مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تهران خاطر نشان کرد : شهردار تهران به دلیل مشغله کاری نتوانسته بود در اجلاس رباط حضور به هم رساند و انتخاب وی از سوی مدیران شهری جهان در حالی اتفاق افتاد که وی در تهران حضور داشت .
شایان گفتن است آقای "جوزف روج" دبیرکل مجمع شهرداران جهان و برخی دیگر از مقامات شهری جهان پس از پایان اجلاس رباط در پیامی انتخاب مجدد دکتر قالیباف به عنوان "نایب رییس مجمع شهرداران جهان"را به وی تبریک گفتند .
براین باورم که ای مرد بزرگ قالیباف ، لیاقت تورا دیگران بهتراز ما تشخیص دادند ازما دلگیر نباش سردار
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یارانه 45 هزار تومانی کنونی در دولت من همچنان پرداخت و مرحله دوم یارانهها نیز به صورت درآمدی و تولیدی اعطا میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم شهرستان جیرفت اظهار داشت: جیرفت کهنترین، باستانیترین و متمدنترین شهر ایران و حتی جهان است، زیرا بیش از 7 هزار سال قدمت دارد، هر چند به دلیل بیتوجهی به این قدمت تمدنی و فرهنگی، این شهرستان فاقد یک موزه عظیم است.
وی با بیان اینکه باید جلوی غارت این آثار باستانی گرفته میشد، افزود: اگر تنها با همان آثاری که از اجداد و نیاکان این شهر به جا مانده است و هماکنون در موزههای فرانسه، انگلیس و ... وجود دارد، یک موزه احداث میشد، این مکان به یکی از پررفت و آمدترین شهرهای توریستی ایران به شمار میرفت.
رضایی شهرستان جیرفت را منطقهای با تمدن قدیم و مظهر آثار بزرگی در گذشته ذکر و تصریح کرد: هماکنون بخشی از این آثار که جزو یکی از تمدنهای بزرگ ایران اسلامی است به جا مانده، اما قسمت اعظم آن از بین رفته است.
وی با اشاره به اینکه در مقطعی از زمان این منطقه را هند ایران میخواندند که نشانگر نقش مؤثر جیرفت است، ابراز داشت: اما از قبل از انقلاب اسلامی آرام آرام شهرهایی را که میتوانست، نماد تمدنهای بزرگ ایران باشد به حاشیه رفتند و سپس در شهرسازیهای مهم و پیشرفت کشور به کلی این سابقه تاریخی و میراث فرهنگی نادیده گرفته شدند.
رضایی عوامل انسانی و طبیعی را در شکلگیری تمدنهای بزرگ مؤثر دانست و عنوان کرد: در گذشته مردم این منطقه از نظر هوش و استعدادهای مدیریتی بسیار برتر بوده و همچنین ثروت بسیار زیادی در این منطقه تولید میشده که منجر به شکلگیری این تمدن شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه 500 شهید، یکهزار و 500 جانباز و 4 هزار رزمنده از این شهرستان تقدیم انقلاب شده است، گفت: این افراد در منطقهای فرسنگها دورتر از جیرفت با فداکاری جان خود را کف دست گذاشته و از مرزهای ایران اسلامی دفاع کردند.
وی منطقه جنوب کرمان را دارای ثروت بسیار فراوان دانست و اذعان داشت: شهر جیرفت با این همه عظمت از بعد اقتصادی صاحب ندارد و به همین دلیل تاکنون نتوانسته از این ثروت عظیم استفاده کرده و آن را مورد بهرهبرداری قرار دهد.
رضایی با اشاره به آفت لیموی درختان منطقه جنوب کرمان خاطرنشان کرد: چطور ممکن است که در کشور سلولهای بنیادی تولید شود، اما آفت درختان را نمیتوان، برطرف کرد که این امر نشان دهنده، بیتوجهی به زندگی مردم و عدم مدیریت است.
وی با بیان اینکه منطقه جنوب کرمان با این منابع عظیم نسبت به گذشته هیچ تغییری نکرده است، اظهار داشت: کشاورزی سنتی دیگر در هیچ جای دنیا انجام نمیگیرد، بنابراین اگر مکانیزه نشود، غیراقتصادی و بدون بازدهی است.
رضایی تصریح کرد: با توجه به اینکه در منطقه جنوب کرمان محصولات کشاورزی به صورت خام با حدود 30 تا 40 درصد ضایعات تولید میشود، میطلبد با ایجاد صنایع تبدیلی موجب افزایش تولید و در نتیجه اشتغال صنعتی شویم.
وی بخش عظیمی از مشکلات گرانی و بیکاری را در نتیجه تبعیض، رشوه و پارتیبازی دانست و افزود: تا زمانی که در کشور تبعیض، رشوه و پارتیبازی وجود داشته و در حال افزایش باشد، مردم این منطقه نمیتوانند به حق و حقوق خود برسند.
رضایی عنوان کرد: اطمینان داشته باشید با همت و تلاش جوانان شهرستان جیرفت به زیباترین منطقه و ثروتمندترین قطب کشاورزی دنیا تبدیل میشود، زیرا در یک مقطع زمانی حماسه از لولههای تفنگ ما در مرزها به وجود میآمد و اکنون در همین زمینهای کشاورزی و دانشگاهها است.
وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا بازارهای خلیج فارس را زیر سلطه خود درآوریم، ابراز داشت: اگر زمانی برسد که اکثر کالاهایی که در منطقه خلیج فارس مبادله میشود از منطقه جنوب کرمان باشد به یک پیروزی بزرگ دست پیدا میکنیم.
کاندیدای ریاست جمهوری گفت: یارانه 45 هزار تومانی کنونی در دولت من همچنان پرداخت و مرحله دوم یارانهها نیز به صورت درآمدی و تولیدی اعطا میشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام رمز انتخاباتی خود را یا ابوالفضل (ع) خواند و اظهار داشت: امروز عدهای زانوی غم بغل گرفتند که نمیشود، معضل گرانی و بیکاری را رفع کرد، اما به این نکته مهم توجه نمیکنند که در کشور نیروی جوان، متخصص و کارآمد و همچنین طبیعت بسیار غنی وجود دارد که میتوان با استفاده از آنها تمدنهای بسیار بزرگی ساخت که حتی یک فقیر در آن وجود نداشته باشد.
وی شهرها و روستاهای ایران را از نظر اقتصادی بیصاحب و رها شده خواند و افزود: در تمام کشور مدیریت سیاسی و امنیت وجود دارد، اما از نظر اقتصادی هیچ مدیریتی نیست که میطلبد، مناطق شهری و روستایی برنامه پنج ساله خود را در این زمینه تدوین کنند.
رضایی با بیان اینکه بیتوجهی به زندگی مردم منجر به عدم مدیریت میشود، تصریح کرد: اگر صنایع تبدیلی در کنار کشاورزی وجود نداشته باشد، هیچ بازدهی اقتصادی ندارد و در نتیجه تولید را کاهش میدهد.
وی با اشاره به دلایل اعطای یارانه سبز به محصولات کشاورزی بر اساس هشت آیتم ابراز داشت: این حرکت در راستای افزایش تولید، اشتغال و درآمد کشاورزان در دستور کار برنامههای آتی من قرار میگیرد و همچنین بیمه محصولات کشاورزی نیز بسیار مورد تأکید قرار دارد.
رضایی با بیان اینکه خرید گندم با قیمت زیر 500 تومان در سال گذشته ضربه سختی به گندمکاران وارد کرده است، عنوان کرد: این کار دولت در نتیجه ندانمکاری، عدم برآورد و محاسبه درست صورت گرفت، اما اگر گندم را از کشاورزان به قیمت 700 تومان خریداری میکرد از خروج 1.5 میلیارد دلار ارز از کشور جلوگیری میشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه یارانه سبز به سرمایهگذاری، اشتغال و تولید تعلق میگیرد که جهشی در کشاورزی ایران بوده و آن را متحول میکند، گفت: بر همین اساس اقلامی مانند گندم را در سال جاری با قیمت بیش از 900 تومان و نوع بیکیفیت آن را 800 تومان خریداری میکنیم.
رضایی با تأکید بر اینکه یارانه 45 هزار تومانی کنونی در دولت من نیز همچنان پرداخت میشود، بیان داشت: مرحله دوم یارانهها نیز به صورت درآمدی و تولیدی اعطا میشود، اما قسمت تولیدی آن ضد تورم است.
وی بخش عظیمی از مشکلات گرانی و بیکاری را در نتیجه تبعیض، رشوه و پارتیبازی دانست و اذعان داشت: اقتصاد بسیار شکننده است و این سه عامل اقتصاد را نابود میکند.
رضایی رشوه و تبعیض هر چند کوچک را بسیار تخریبکننده ذکر و خاطرنشان کرد: باید با این عوامل در کشور با جدیت مقابله کرد تا موجب رفع مشکلات اقتصادی مملکت شود در غیر این صورت جهش لازم را نمیتوانیم، انجام دهیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سیستم اداری در ایران دو سفرهای است یک سفره برای دولتمردان و حکومتیها و یک سفره برای مردم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم کهنوج اظهار داشت : خوشحال هستم که خودم را در جمع شما در شهرستان پر افتخار و مردم نجیب کهنوج میبینم.
وی افزود: کهنوج در دوران قبل از انقلاب و هم در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس و در دوران امنیت نقش بالندهای در تاریخ ایران اسلامی داشته است.
رضایی ابراز داشت: فداکاری شما هیچگاه در تاریخ ایران از یاد نمیرود و من شاید فردی باشم که بیش از دیگران با فداکاریهای شما آشنا باشد در دوران انقلاب و هم در دوران جنگ و حتی بعد از جنگ که ناامنیهایی در اطراف جنوب کرمان بهوجود آمد من شاهد بودم که شما با چه فداکاری و وفاداری و چه نجیبانه از کشور، ناموس و انقلابتان دفاع کردید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: طوایفی که در کهنوج و جنوب کرمان وجود دارد از وفادارترین طوایف ایرانی هستند و نجابت یکی از ویژگیهای مردم کهنوج هستند و تاریخ ایران هیچگاه زحمات شما را فراموش نمیکند و خود ویژگی نجابت علامتی از ایمان یک طایفه، یک قوم و یک شهر میتواند بیان کند و شما همچون شهید شهسواری از این ایمان برخوردارید.
رضایی تصریح کرد: امروز هم وضعیتی در کشور است که به کمک شما نیاز داریم که به کشور، خودتان، ملت ایران و هم اینکه به نظام جمهوری اسلامی کمک کنید و اکنون وضع ما چنین است که اقتصاد ایران و زندگی مردم با امنیت گره خورده و امنیت هم با زندگی مردم گره خورده یعنی ما را تحریم اقتصادی کردند تا زندگی مردم تحت فشار قرار بگیرد و مردم روبروی نظام بایستند و یک درگیری بین نظام و مردم بهوجود بیاورند و این توطئه است.
وی تصریح کرد: اگر این تحریمهای اقتصادی که میخواهند، جمهوری اسلامی را تضعیف کنند را خنثی کنیم هم زندگی مردم بهبود پیدا میکند و بیکاری درست میشود و هم مسئله نظام جمهوری اسلامی بهبود پیدا میکند.
رضایی بیان داشت: اینکه سوال میکنند شما برای چه میخواهی بیایی در انتخابات، من برای همین میخواهم بیایم ما که به دنبال ریاست نیستیم، ما دنبال یک جهادی هستیم که هم اقتصاد و زندگی مردم را درست کند و هم امنیت را و این تحریمهای اقتصادی که میخواهند به ملت ایران آسیب بزنند، میخواهیم با دست این ملت این تحریمها را خنثی کنیم، پس شرایط خیلی حساس است.
وی عنوان کرد: از چند عدد که در ذهن بسپاریم، میفهمیم 45 هزار تومان امروز برابر 15 هزار تومان اردیبهشت سال گذشته است یعنی شما با 15 هزار تومان در سال گذشته چقد جنس و کالا میخریدید، حالا باید 45 هزار تومان بدهید تا همان جنس و کالا را بخرید، معنای این حرف این است که اسمش 45 هزار تومان است، اما خاصیت 15 هزار تومان را دارد و باید جلو سقوط پول ملی و جلو کاهش ارزش پول ملی را بگیریم.
رضایی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه کهنوج یک منطقه کشاورزی است و چهار فصل را هم میتوان کشت کرد، شما بیکاری را در نظر بگیرید در این منطق بیکار کم وجود ندارد، چقدر لیسانس و فوقلیسانس در این جا بیکار است، بیکاری و گرانی چیزی نیست که نباید گفت خطر نیستند، اینها خطر هستند اما قابل حل هم هستند.
این کاندیدای ریاست جمهوری ابراز داشت: ما برای اینکه گرانی و بیکاری را در ایران برطرف بکنیم چه میخواهیم که ایران ندارد، ما همه چیز داریم، آب، زمین و کارشناس داریم و در چنین شرایطی باید مدیریت کشور را طوری درست کنیم که بتواند از این مشکلات عبور کند و از این منابع استفاده شود.
رضایی اظهار داشت: با این سیستم اداری فعلی کشور ما نمیتوانیم این کار را انجام دهیم در این سیستم اداری دو سفره است یک سفره دولتمردان و حکومتیها است و یک سفره مردم است، یعنی اگر یک سفره بود و همه سر یک سفره غذا میخوردیم تا مشکلی برای مردم به وجود میآمد آنها هم که دولتی و حکومتی بودند، بلافاصله غذای آنها هم کم میشد.
وی بیان کرد: در حقیقت اگر آفتی بیاید، محصولات کهنوج، رودان، میناب و جنوب کرمان را نابود کند، نباید پنج سال بعد افرادی که در تهران هستند، بفهمند که چنین آفتی آمده است و هنوز یک بسیج جدی برای آفتزدایی از لیموهای جنوب ایران صورت نگرفته در حالی که به راحتی میتوان این کار را کرد.
رضایی تصریح کرد: ما در حال حاضر سلولهای بنیادی تولید میکنیم چطور نمیتوانیم این آفت را از بین ببریم، اگر علمی که در ایران وجود دارد و دانشگاههای ما اگر بسیج شوند سه ماهه این معضل را حل میکنند، اگر توجه شود، برطرف میشود، اما توجه نمیشود.
وی افزود: شهرستان کهنوج و جنوب ایران یک قطب کشاورزی است و ثروتش هم در همین است، اما نه با این وضع، با این وضع سنتی کشاورزی ما غیراقتصادی در دنیا تلقی میشود در این منطقه نه کارخانجات تبدیلی دارید، نه سردخانه دارید، نه پژوهشگاههای گسترده آفتزدایی و نه سیستم مکانیزه دارید، یعنی چیزی که امروز کشاورزی دنیا را سرپا نگه داشته و ما میتوانیم داشته باشیم را نداریم و وقتی نداریم بیکاری پیش میآید.
این کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: پس بیکاری و گرانی قابل برطرف شدن است، مشروط بر اینکه سفره حکومت و مردم را یکی بکنیم و دولت هم به کمک مردم بیاید، زیرا اگر دولت به کمک مردم نیاید، نانی نیاید سر سفره که دوتایی بخورند، پس دولت باید بیاید به کمک مردم و ما میخواهیم این کار را بکنیم که ابتدا سفره مردم و دولت را یکی بکنیم، سپس باید برویم دنبال اینکه مردم تولید ثروت بکنند تا این سفره رنگین شود وگرنه اقتصاد دولتی اقتصادی است که همه چیزش را بستند دیگر ما به نتیجه رسیدیم، کشاورزی ایران به این صورت قابل برطرف شدن نیست و باید یک یارانهای را که اسمش را یارانه سبز گذاشتیم، برای مناطق کشاورزی ایران ازجمله کهنوج تعریف کنیم.
به گزارش فارس، محسن رضایی در بدو ورود به کهنوج به دیدار امام جمعه این شهر رفت و بعد از آن در منطقه حسینآباد این شهر در جمعی دوستانه با روسای طوایف دیدار کرد و سپس در مسجد شهدای کهنوج به ایراد سخنانی پرداخت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیچیده گرفتن مسائل ساده و ساده گرفتن مسائل پیچیده را نتیجه تک روی دانست و گفت: حفظ کشور و ملت ایران نیازمند یک خرد جمعی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از مهر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشستی با مردم که در محل حسینیه سیدالشهدای کرمانشاه برگزار شد با اشاره به بحث هدفمندی یارانه ها گفت: هدفمندی یارانه ها ایده خوبی بوده اما اجرای آن صحیح و در چارچوب های اقتصادی نبوده است.
وی همچنین سهام عدالت را ایده ای مناسب در جهت توزیع عادلانه ثروت دانست و گفت: این ایده برای توزیع ثروت بین حدود 44 میلیون نفر پیشنهاد شده بود اما دو مشکل اساسی به آن وارد است.
رضایی ادامه داد: از جمله مشکلات کنونی سهام عدالت می توان به عدم مجوز برای فروش آن از طرف مردم اشاره کرد و اکنون مردم حق ندارند به صورت آزادانه این سهم را فروخته و از آن استفاده کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه دو قول به صاحبان سهام عدالت داد و گفت: در دولت آینده ما سهام را به خود مردم سپرده تا آزادانه بتوانند آن را در بازار به فروش برسانند و برای عملی شدن این اقدام نیز بازار بورس سهام عدالتی ایجاد خواهد شد.
وی افزود: همچنین بدهی های مردم به دولت بخشیده شده و دیگر دولت سود سهام عدالت آنها را تصاحب نخواهد کرد و سود مردم پرداخت می شود.
وی تصریح کرد: دولت بابت بدهکاری مردم به خودش سود سهام عدالت را بر می دارد و در دولت آینده ما قول می دهیم که مردم به سود سهام شان متناسب با افزایش قیمت ها دست یافته و همچنین بتوانند آزادانه این سهام را در بازار بورس سهام معامله کنند.
رضایی در بخش دیگری از سخنانش به بحث برخورد مناسب با برخی از مسائل اشاره کرد و گفت: متاسفانه هم اکنون برخورد متناسب با هر موضوع با آن صورت نگرفته و بعضاً اتفاق می افتد که یک کار ساده آنقدر پیچیده شده که قابل حل نباشد و یا یک کار پیچیده آنقدر ساده با آن برخورد می شود که مشکلاتی را به وجود آورد.
وی به بحث تحریم ها اشاره کرد و گفت: بحث تحریم ها و انرژی هسته ای از جمله مباحث پیچیده ای است که باید با آن برخورد جدی صورت گیرد اما متاسفانه برخی آن را تشبیه به کاغذ پاره ای کرده و با سطحی نگری و ساده اندیشی برخورد می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به جریان فتنه 88 اشاره ای داشت و گفت: در فتنه 88 سیاسیون ما درست عمل نکردند و در واقع مدیریتی بر دو میلیون جمعیتی که در خیابان ها حضور داشتند نداشته و با احساس و عواطف با این مسئله برخورد شد.
رضایی افزود: در واقع چنین اتفاقاتی نتیجه برخورد نامناسب با موضوعات بوده و نمی توان کارهای پیچیده را ساده و دم دستی دانست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگر با اشاره به 8 سال جنگ تحمیلی و اتفاقات پیش از آن در زمان بنی صدر گفت: زمانی که دشمن قصد حمله به ایران را داشت بارها به بنی صدر هشدار داده شد اما وی آن را آنقدر ساده گرفت تا دشمن 1400 کیلومتر از خاک ما را به تصرف خود در آورد.
اگر کسی توان انجام مسئولیتی را ندارد، وارد نشود
وی افزود: اینها همه نتیجه عدم متناسب بودن توان مسئولیتی افراد در سمتی که قرار دارند است و اگر کسی نمی تواند در مسئولیتی قرار بگیرد وارد نشود.
رضایی در بخش دیگر گفت: ریاست جمهوری اسلامی ایران کسی است که هم ریاست شورای امنیت ملی، ریاست دولت و ریاست شورای فرهنگی را بر عهده دارد و هیئت دولت در اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی کشور نظارت دارد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شورای امنیت وظیفه پاسداری از امنیت کشور را به عهده دارد، گفت: شورای انقلاب نیز مسئولیت رسیدگی به امور فرهنگی در دانشگاه ها را به عهده دارد.
وی در بخش دیگر با انتقاد از کارهای صورت نگرفته در طی سی و چند سال گذشته کشور گفت: هم اکنون من به عنوان کسی که مسئولیت هایی را در کشور عهده دار است حق دارم که به بررسی اشتباهات گذشته دولت ها پرداخته و آنها را برای رفع مشکلات نه از باب تخریب بررسی کنم تا با رسیدگی و دقت نظر در اشتباهات گذشته آنها را تکرار نکنیم.
وی بار دیگر تاکید کرد که دولت و مسئولان باید برخورد مناسب را با مسائل مختلف داشته و در رفع و رسیدگی به آنها بکوشند.
رضایی بار دیگر مسئله تحریم ها و مشکلات اقتصادی را مطرح کرد و گفت: کشور ما در گذشته درآمدی بالغ بر 700 میلیارد دلار داشته و هم اکنون باید حداقل 400 میلیارد دلار آن را ذخیره می داشت که در شرایط تحریم دچار مشکل نشود.
مشکلات نتیجه تک روی است/ کشور ایران نیازمند خرد جمعی است.
وی پیچیده گرفتن مسائل ساده و ساده گرفتن مسائل پیچیده را نتیجه تک روی دانست و گفت: حفظ کشور و ملت ایران نیازمند یک خرد جمعی است.
رضایی افزود: کسی که در راس قدرت قرار می گیرد باید از قدرت تشخیص بالا در برخورد با مسائل مختلف برخوردار باشد.
راه اندازی جنگ مذهبی در سوریه توطئه صهیونیست ها برای رسیدن به حوزه خلیج فارس است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگر به حملات سوریه و نبش قبر صحابه پیامبر اشاره کرد و گفت: راه اندازی جنگ مذهبی توسط اسرائیل پیش زمینه ای است که صهیونیست ها می خواهند از طریق آن به سوریه، عراق و حوزه های خلیج فارس دست یابند.
وی افزود: در برخورد با این مسئله علمای عظام باید مقابله کرده و منتظر نمانند که یک فاجعه رخ دهد و فاجعه را در نطفه خفه کنند.
رضایی ادامه داد: صهیونیست ها این فاجعه را رقم زده که کل منطقه خلیج فارس را تصاحب کنند و قبل از این که این اتفاق نیز به جنگ حزب بعث مبدل شود دولتمردان باید اندیشیده و با آن مقابله کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اهانت به نبش قبر صحابه پیامبر نشان از جریان تند افراطی است که باید در نطفه خفه شود و این نیازمند افرادی مسئول با قدرت تشخیص بالا در این زمینه است که راهکار مناسبی برای مقابله با آن پیدا کنند.
رضایی تاکید کرد: بحث مدیریت در جهان اسلام، منطقه و ایران بسیار مهم است چرا که صهیونیست ها به دنبال ایجاد شکاف و درگیری میان کشورهای عربی و ایران و به دنبال آن رسیدن به منافع خود هستند.
وی حل و فصل مسایل منطقه را نیازمند همبستگی کشورهای منطقه دانست و گفت: بهتر است دولت ها با یکدیگر در این زمینه همکاری کنند تا تجارب تلخ گذشته تکرار نشده و دود آن به چشم همه نرود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نه از آمریکا و نه از اسرائیل نمی ترسیم چرا که حرف ما حرف منطقی است و به دنبال تجاوز به سایر کشورها نبوده ایم.
وی گفت: کشور ما و ملت ما در دفاع از کیان خود با تمام قدرت و تدبیر ایستاده است و هدف ما تنها صلح، پیشرفت و امنیت منطقه است.
رضایی بار دیگر به بحث مدیریت در منطقه اشاره کرد و گفت: مدیریت منطقه باید قدرتمند و همفکر عمل کرده تا مانع از ایجاد اتفاقی شبیه اتفاقی که در سوریه افتاده شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دشمنان به دنبال ایجاد بحران بوده و ملت های منطقه باید با تشکیل یک مدیریت بحران مانع از این اتفاق شوند.
وی داشتن یک برنامه ریزی مناسب توسط دولت به عنوان ریاست دولت و شورای امنیت را بهترین راهکار برای مقابله با این عوامل دنست
رضایی در بخش دیگر به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری آینده نباید لشگرکشی کرد، نباید انتخابات گل آلود شود و تنها گروه خاصی ماهی بگیرند، سراب سازی نکنید، اینها مسایلی است که آسیب جدی شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام لشگرکشی و ایجاد منازعه را از عوامل انحرافی و زمینه ساز فتنه دانست و گفت: اگر جلوی منازعات و انحرافات گرفته شود فتنه ای رخ نمی دهد.
وی بار دیگر شفاف سازی، عدم سراب سازی و عدم لشگرکشی و حرکت به سمت شفاف سازی در انتخابات را زمینه های یک انتخاب مناسب توسط مردم دانست.
رضایی گفت: دولت آینده با سخت ترین مشکلات روبرو است. شورای امنیت ما باید یک شورای محکم و استوار بوده تا از هر اتفاق جدی در کشور جلوگیری شود.
وی افزود: همچنین دولت باید یک شورای ملی اقتصاد ایجاد کند تا بتواند اقتصاد را مدیریت کند.
رضایی ادامه داد: سیاست و امنیت ایران هم اکنون صاحب دارد و تنها اقتصاد است که بی صاحب مانده، ما باید یک مدیریت اقتصادی در کشور ایجاد کرده و اقتصاد را از بی صاحبی در بیاوریم و اینها اقتصاد کشور را مدیریت و برنامه ریزی کنند.
وی افزود: شورای عالی اقتصاد ملی را در همه سطوح جامعه از پایین ترین رده (خانواده) تا بالاترین رده (کشور) یک ضرورت دانست و گفت: این شورا باید تمام فکرش در جهت اداره اقتصادی جامعه باشد.
وی با اشاره به 8 سال جنگ تحمیلی گفت: جنگ در واقع یک کار دولتی بود که به مردم سپرده شد و اقتصاد که باید مردمی باشد دولتی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما می خواهیم مردم را در اداره اقتصاد، فرهنگ، صنعت و کشاورزی نقش دهیم.
رضایی گفت: ما هم اکنون یک خیزش مجدد در مردم هستیم تا با حمایت عرصه به جوانان ادامه شده و شاهد رشد کشاورزی و صنعت توسط آنها باشیم.
وی در پایان گفت: در صورتی که مدیریت به جوانان سپرده شود ما شاهد رشد اقتصاد ملی در کنار ایجاد اشتغال و کسب درآمد آنها خواهیم بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت آینده باید به فکر تشکیل یک مشاوره ملی در ایران و بهره گیری از اصول کارشناسی در حل و فصل مسائل باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از مهر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یکروزه خود به استان کرمانشاه در جمع دانشجویان دانشگاه رازی استان به شرایط تعیین کننده دولت آینده اشاره کرد و گفت: دولت آینده باید دولتی باشد که شرایط روز را سنجیده و ساماندهی مسائلی چون تحریم، بیکاری و گرانی، بی ثباتی در بازار ارز و همچنین امنیت منطقه را مد نظر داشته باشد.
وی افزود: هم اکنون این سه مسئله از جمله مباحث مهم در بحث اداره مملکت است که باید توسط رئیس جمهور آینده توجه ویژه ای به آن شود.
رضایی افزود: بخشی از مسائل که مربوط به امنیت ملی است نیز در حوزه کاری رئیس جمهور بوده و رئیس جمهور باید بتواند با استفاده از اختیارات خود این مسائل را حل و فصل نماید.
وی همچنین توجه ویژه به مباحث گرانی، اشتغال، تحریم و مذاکرات سیاسی را از مهمترین وظایف رئیس جمهور منتخب در دولت بعدی عنوان کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هم اکنون دولت در شرایط سختی قرار داشته و باید با بهره گیری از توان و اختیارات خود به حل مشکلات چون مسائل اقتصادی، امنیت و تحریم ها بپردازد.
وی دولت را تعیین کننده سیاست خارجی دانست و گفت: البته تعیین کلان سیاست خارجی از جمله اختیارات مقام معظم رهبری بوده و دولت تنها دیپلماسی آن را تعیین می کند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دولت آینده باید شاخص ها و ضریب امنیتی را افزایش دهد، تحریم ها را حل و فصل و راهکاری جهت رفع مشکلات اقتصادی ارائه دهد همچنین یک گروه مشاوره ملی باید در ایران شکل گیرد و با بهره گیری از اقدامات کارشناسی تمام مسائل موجود حل شود.
رضایی در بخش دیگر به حضور کاندیداها و کنار کشیدن برخی به نفع دیگری اشاره کرد و گفت: کنار کشیدن همیشه به نفع نبوده و گاهی باعث آسیب می شود.
وی افزود: کسانی که بخواهند منازعه سیاسی و سراب انتخاباتی ایجاد کنند باعث ضربه زدن به اصل انتخابات خواهند شد.
رضایی تصریح کرد: در واقع ما نیازمند یک تصمیم گیری ملی برای تعیین دولت آینده هستیم و دولتی باید تعیین شود که به همه مسائل اشراف داشته و از تعامل همه گروه ها شکل گرفته باشد و ما نباید آینده را فدای امروز کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به بحث مدیریت و سپردن آن به جوانان و نخبگان تحصیل کرده جامعه اشاره کرد و گفت: در نسل سوم و چهارم انقلاب متاسفانه مدیریت پروری صورت نگرفته و سه دولت گذشته نتوانستد مدیرپروری کنند.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری ادامه داد: هم اکنون انقلاب تنها 10 سال فرصت دارد که فعالیت های جدید را به نسل آینده منتقل و آن را تحویل دهد. این به معنی آن است که دولت باید از سالها پیش آینده سازی می کرد و نسل سوم و چهارم را آماده مدیریت در پست های کلیدی می کرد.
وی افزود: دولت فعلی و دولتی که می خواهد سر کار بیاید باید دو مسئله را مد نظر داشته باشد و سپردن مدیریت به جوانان و ایجاد امنیت و عبور از تحریم ها دو مسئله شاخص برای دولت فعلی و آینده دانست.
رضایی در پایان گفت: ما باید در جهت تربیت مدیران موفق برای آینده پیش رویم و مدیرانی را که منافع ملی ایران در آینده را تامین خواهند کرد، به کار گیریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یکروزه خود به استان کرمانشاه در جمع دانشجویان دانشگاه رازی در خصوص تبدیل خدمت اجباری سربازی به خدمت حرفه ای توضیحاتی را ارائه دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی به نقل از فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یکروزه خود به استان کرمانشاه در جمع دانشجویان دانشگاه رازی گفت: تبدیل خدمت اجباری به حرفهای و تقویت وام دانشجویی یکی از برنامههای من در صورت رسیدن به ریاست جمهوری است.
وی در پاسخ به سئوال دانشجویی درباره اینکه تغییر مدل سربازی جزو اختیارات رئیس جمهور میباشد یا خیر، گفت: این سئوال بسیار خوبی است، رئیس جمهور رئیس شورای عالی امنیت ملی هم میباشد و در این شورا نمایندگان نیروهای نظامی و ستاد کل نیروهای مسلح حضور دارند.
رضایی ادامه داد: طرح تغییر مدل یا نحوه سربازی از طرف رئیس جمهور در شورای امنیت ملی قابل طرح است و پس از مباحث کارشناسی و تایید فرماندهی کل قوا قابل اجرا خواهد بود که پیگیری این موضوع از برنامههای من میباشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص دیگر برنامههای خود، گفت: بین شش ماه تا یکسال قبل از فارغالتحصیلی برای جوانان، به انتخاب شغل خواهم پرداخت.
آیت الله دستغیب تولیت آستان مقدس احمد بن موسی(ع) در دیدار با قالیباف: انشالله رئیس جمهور شوید تا همه ایران آباد شود/ به راستی تهران را آباد کرده اید+گزارش تصویری
مرد عمل: شهر شیراز با چهارده هزار شهید مشکلات بسیاری دارد و ای کاش فردی مثل شما می توانست اینجا بسازد .امیدوارم خداوند توفیق بیشتری به شما دهد تا در مناسب بالاتر خدمات بیشتری ارایه کنید.فعالیت های شما بسیار چشمگیر و قابل توجه است و به راستی شما تهران را آباد کرده اید.
به گزارش انعکاس به نقل از فردا، محمد باقر قالیباف که به شهر شیراز سفر کرده است، ظهر امروز با آیت الله سید محمد مهدی دستغیب، تولیت آستان مقدس احمد بن موسی(ع) دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار آیت الله سید محمد مهدی دستغیب با اشاره به اقداماتی که در شهر تهران انجام شده است، گفت: فعالیت های شما بسیار چشمگیر و قابل توجه است و به راستی شما تهران را آباد کرده اید.وی افزود: امیدوارم خداوند توفیق بیشتری به شما دهد تا در مناسب بالاتر خدمات بیشتری ارایه کنید.
تولیت آستان حضرت احمدبن موسی (ع) همچنین خاطر نشان ساخت: شهر شیراز با چهارده هزار شهید مشکلات بسیاری دارد و ای کاش فردی مثل شما می توانست اینجا بسازد .
آیت الله دستغیب تصریح کرد: ان شالله شما رئیس جمهور شوید تا همه ایران آباد شود و نگاه ویژه ای هم به این شهر شهید پرور داشته باشد.
وی در ادامه یادآور شد: اساس شهر شیراز شاه چراغ (ع) است، اما متاسفانه مسئولان توجهی ندارند و متوجه این موضوع نیستند که همه این شهر نور احمد بن موسی (ع) است. محیط شیراز قبلا دروازه اصفهان، دروازه کازرون و دروازه سعدی بود که به دور مرکزیت حرم قرار داشتند.
وی تاکید کرد: این شهر مرکز علم و نور بوده و بزرگانی چون حافظ، سعدی و ملاصدرا را داشته است؛ اما امروز از وضعیت مناسبی برخودار نیست.
در پایان این دیدار محمد باقر قالیباف در حرم حضرت احمد بن موسی (ع) حاضر شد ضمن زیارت آستان شاه چراغ ، و در نماز جماعت ظهر و عصر این حرم را حاضر شد.
همچنین قالیباف بر سر مزار آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، سومین شهید محراب نیز حاضر شد.
پیام مشترک حدادعادل، قالیباف و ولایتی در بزرگداشت روز معلم و کارگر
مرد عمل:اعضای ائتلاف سهگانه اصولگرایان با عنوان ائتلاف برای پیشرفت با صدور اطلاعیه ای پیرامون بزرگداشت روز معلم، کارگر و ارزش و جایگاه والای استاد شهید مطهری تاکید کرده اند: هر سال در این روزها برای تقدیر از مقام معلم، کارگر و تقدیر و تشکر از آنان، برگزاری مراسم های مختلف را شاهد هستیم لیکن آنچه که در پس این برنامه های پر زرق و برق به ورطه فراموش سپرده شده، مشکلات معیشتی معلمان و کارگران از جمله دغدغه افزایش حقوق، مسکن و بیمه آنهاست.
به نقل از روابط عمومی ائتلاف پیشرفت، متن اطلاعیه به این شرح است:
بزرگداشت روز معلم و کارگر و تقدیر و تشکر از زحمات چندین ساله این مجاهدان فرهنگ و کار، سنت حسنه و عمل صالحی است که موجبات رحمت حضرت حق می شود و تعلیم و تعلم، کار و تولید را در جایگاه شایسته خود به افکار عمومی ارایه می کند. در عین حال که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، کار و کارگری و تعلیم و تربیت، تعیین کنندگی خاصی در تعالی جامعه داشته و به جرات می توان گفت، معلمان و کارگران، دلبسته ترین افراد جامعه به انقلاب و نظام اسلامیاند.
ائتلاف پیشرفت ضمن تبریک ایام پرسرور ولادت حضرت فاطمه زهرا و روز زن، در زمینه بزرگداشت روز معلم و کارگر لازم می داند چند نکته ای را خدمت ملت رشید ایران یادآور شود:
1- ارزش و تقدیر از مقام معلم و معلمان که در سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری قرار دارد، فرصت مغتنمی است تا مروری جامع بر افکار آن شهید گرانقدر صورت گیرد. استاد مطهری که ما خود را از شاگردان او می دانیم علاوه بر مجاهدت و تلاش کم نظیر در فراگیری علوم مختلف، به عنوان معلمی آگاه به زمان خود، نقشی کم نظیر در روشنگری، گسترش تزکیه و تهذیب در میان جوانان، انتقال مفاهیم و ارزشهای دینی به دانشگاه ایفا نموده است و بر همین اساس است که رهبر حکیم انقلاب، خواستار احیاء و ترویج «مکتب علمی و فلسفی» این استاد گرانقدر شده اند.
استاد مطهری، افزون بر آگاهی از مشکلات و مسایل فرهنگی و اجتماعی مسلمانان و کوشش در جهت رفع آن، از وضع حاکم بر جهان اسلام رنج می برد و تمام همت خود را بر این نهاد تا بسترسازی اصلاح فراگیر زندگی و جامعه جهانی مسلمان صورت گیرد. امروز پایه های فکری او زمینه ای شده تا شکوفایی و بالندگی امت اسلامی را با عنوان ارزشمند «بیداری اسلامی» را شاهد باشیم.
2- هر سال در این روزها برای تقدیر از مقام معلم و کارگر و تقدیر و تشکر از آنان، برگزاری مراسم های مختلف را شاهد هستیم لیکن آنچه که در پس این برنامه های پر زرق و برق به ورطه فراموش سپرده شده، مشکلات معیشتی معلمان و کارگران از جمله دغدغه افزایش حقوق، مسکن و بیمه آنهاست.
از یک طرف معلمان بار اصلی فرهنگ سازی و آموزش که عمدتا در آموزش و پرورش متمرکز است را به دوش می کشند و از طرف دیگر، کارگران به عنوان سربازان خط مقدم تولید ملی مشغول حماسه آفرینی اقتصادی هستند لیکن افزایش مستمر قیمت ها، بی توجهی به امنیت شغلی و مسایل تامین اجتماعی، موجب فشار به این حماسه سازان عرصه فرهنگ و تولید ملی شده است. بر همین اساس انتظار می رود با اصلاح برخی قوانین و ارایه راهکارهایی، پاسخ فوری به مشکلات فوری معلمان و کارگران داشته باشیم.
3- متاسفانه بیش از یک دهه است که نظام آموزشی دچار تغییرات و روزمرگی شده و از ثبات لازم برخوردار نیست لذا ضرورت دارد ثبات در نظام آموزشی و عقلانیت بر اساس فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی مورد توجه قرار گرفته و از تصمیمات شتاب زده، بدون توجه به نظرات کارشناسی، خودداری شود.
4- اکنون بر مسوولین اجرایی فرض است که وظیفه مهم خود را ایجاد زمینه کار، اشتغال و افزایش تولید بدانند، بر این اساس در مرحله اول بایستی شرایط مناسب فرهنگى کار، اشتغال و تولید را فراهم نماید و در ادامه سازوکارهای لازم اقتصادى را هماهنگ و سازگار با عناصر فرهنگى بهکار گیرند. بی تردید رونق تولید و تبیین ضرورت اشتغال موجب کاهش بیکاری می شود و لذا بایستی به تقویت باور و بینش در مورد کار تلاش و پشتکار در سطح جامعه بپردازیم و رفتارهاى متناسب با شکوفایى تولید و اشتغال را بهشدت پشتیبانی نماییم.
والعاقبه للمتقین
غلامعلی حدادعادل، محمد باقر قالیباف، علی اکبر ولایتی
بسم الله الرحمن الرحیم
ن والقلم و ما یسطرون
زبوسیدنی های این روزگار یکی هم بود دست آموزگار
بنام آفریننده قلم و کتابت که آزادی و آگاهی، این دو هدیه الهی را در پناه آن به انسان عرضه داشت و مسیر ترقی، تعالی و پیشرفت بشر را بر بستر آن بنا نهاد. سنگ بنای این مسیر نا هموار و پیچیده بدست پیامبران، این اولین معلمان بشر گذاشته شد و سپس معلمین، مشعل داران، طلایه داران و هدایت بخش زندگی جامعه بشری بوده اند که صراط مستقیم حیات انسان را نمایاندند و افکار و اندیشه های بلند و متعالی را بر جامعه ارزانی داشتند.
معلم و استاد گرانقدر،
روز با شکوهت که تداعی بخش عظمت و تعالی به روح و جان بشریت است مبارک باد. یکی از رسالتها و وظایف اصلی نهاد تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران، پرورش انسان بر اساس ارزشهای والا و جهان شمول اسلامی، رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا، تقویت روحیه جستجوگری، تتبًع، تحقیق و ابتکار در زمینه های علمی، فنی و فرهنگی برای رسیدن به قله بلند خود باوری و خود اتکایی است.
همکاران عزیز، خواهران و برادران محترم، بدیهی است که آینده هر کشور و سرنوشت هر جامعه و کلید پیشرفت و بالندگی هر سرزمین در دست معلمین و اساتید آن جامعه است. فرهنگیان و دانشگاهیان ایران اسلامی، سازندگان اصلی عصر دانش و دانایی در آیند ه ی پیش رو هستند. ما متناسب با اهمیت والای نهاد تعلیم وتربیت و شأن و جایگاه و منزلت معلمین و فرهنگیان نتوانسته ایم برنامه ریزی مدون، مطلوب و متناسب انجام دهیم. بر ما پوشیده نیست که نهاد تعلیم و تربیت در مسیر حرکت رو به جلوی خود، دچار عدم کارایی مطلوب و مورد انتظار و تغییرات پی در پی و بدون پشتوانه دقیق و عمیق کارشناسی شده است. این آفت میتواند آسیب های فراوانی را متوجه این نظام انسان ساز و آینده ی پیش روی ایران عزیز اسلامی نماید. راه حل این معضل عمیق و پیچیده، تغییرات پی در پی مدیران، منابع درسی و نظام آموزشی نیست بلکه لازم است بدون از دست دادن فرصت، با مشورت بدنه فرهنگیان، کارشناسان و متخصصین و بهره گیری از تجارب موفق دنیا، در راستای نوسازی هدفمند و متناسب با شرایط امروز ایران اسلامی اقدام به اصلاح عالمانه ی نظام تعلیم و تربیت نمود. اینجانب بعنوان یک معلم معتقدم که مسیر تحول، توسعه و پیشرفت کشور از مسیر اصلاح، طراحی و برنامه ریزی دقیق و موشکافانه در نظام تعلیم و تربیت می گذرد. برهمین اساس طی سالهای گذشته با مشورت فرهنگیان، دانشگاهیان و متخصصین نظام تعلیم و تربیت به این نتیجه رسیده ام که باید با تقویت صنوف و تشکلهای فرهنگیان عزیز و تشکیل ((پارلمان معلمان))، هر گونه تغییر و طراحی جدید در نظام تعلیم و تربیت را به خود فرهنگیان و معلمین سپرد و به تصمیمات و تغییرات سلیقه ای وخلق الساعه پایان بخشید. حل مشکلات معیشتی فرهنگیان، توجه به خدمات رفاهی و بیمه ای، توجه به مشکلات بازنشستگان فرهیخته، تاسیس نهادهای خدمات رسانی تخصصی مانند تعاونی های مختلف و تاسیس (( بانک ویژه فرهنگیان)) و خدماتی از این دست حداقل هایی است که باید مورد توجه دولت مردان در نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد. توجه و عمل در چارچوب سیاست های کلی «ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور» که به تازگی از طرف رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردیده است، می تواند مبنای ایجاد تحولی مطلوب در نظام تعلیم و تربیت کشور باشد.
امید است با همدلی و همراهی و مشارکت واقعی فرهنگیان عزیز در سطوح مختلف بتوانیم طلیعه توسعه و پیشرفت هدفمند و همه جانبه کشور را از مسیر ارتقاء و کیفیت بخشیدن به نظام تعلیم و تربیت رقم زنیم.
بار دیگر هفته معلم که یاد آور خاطره معلم فرزانه علامه شهید مرتضی مطهری میباشد را خدمت همکاران عزیز، فرهیختگان معظم و اساتید محترم تبریک میگویم . با آرزوی سر بلندی، موفقیت، عزت، امید و شادابی برای شما برادران و خواهران عزیز در راه ساختن ایران عزت مند و ملت بزرگ و سرافرازمان.
برادر شما
محسن رضائی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تحریم تنها مشکل اقتصاد کشور نیست و با ورود بیرویه کالاهای چینی بنگاههای تولیدی کشور در آستانه ورشکستگی قرار گرفتهاند.
به گزارش پایکاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم بیجار ضمن اشاره به فشارهای دشمنان بر کشور اظهار داشت: تکیهگاه اصلی نظام و انقلاب ایران مردم هستند و دشمنان قسم خورده نظام که متوجه حضور همیشگی ملت در صحنه شدهاند حملاتی را در قالب تحریمها متوجه کشور کردهاند که با یاری خداوند و پشتوانه همین مردم تمام اهداف شوم آنها را خنثی خواهیم کرد.
پدر و مادری که میبیند جوانانشان بیکارند، چه وضعیتی دارند؟ در بعد طلاق خانوادهها تحت فشارند. در رابطه با اعتیاد جوانان، برخی از خانوادههای ما اذیت میشوند و میتوان گفت امروز خانواده تحت سختترین فشارها قرار دارد. ضمن آنکه قدرت پول ملی نیز کاهش پیدا کرده است. من چند هفته پیش خدمت آیتالله نوری همدانی بودم. ایشان میگفتند سال پیش در عراق هزار تومان ما را میگرفتند و میبوسیدند، اما امسال آن را پرت میکردند.ما با دو مشکل عقب ماندگی در تولید ثروت و فرهنگ مواجه هستیم. گذشتگان نتوانسته اند در مقابل عصر جدید قابلیت های خود را نشان دهند تا چند ماه پیش مسئله برنج مطرح بود، دیروز پراید پرادو شده بود و امروز با مسئله روغن مواجه هستیم. مسئولان بگویند کالای بعدی چیست که می خواهد گران بشود؟
وی افزود: اینکه دشمنان کشورمان نتوانستهاند از راه محاصره نظامی کاری کنند از طریق تحریم وارد عمل شدند و ما با موج جدیدی از مشکلات اقتصادی مواجه هستیم، نفت ما به میزان کافی فروش نمیرود و تنها 50 درصد نفت تولیدی فروخته میشود و این بدین معنی است که درآمد دولت هم نصف شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: شرایط تحریم تنها مشکل کنونی کشورمان نیست و موج ورود کالاهای چینی به کشور اکثر کارخانجات و بنگاههای تولیدی ایران را با ورشکستگی مواجه کرده و بازار را از دست تولید کنندگان داخلی گرفته است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: پوسیدگی اقتصاد ایران اجازه رقابت در بازارهای بینالمللی را از بخش اقتصادی ما گرفته و نبود مدیریتی آگاه به اقتصاد برای گذر از شرایط بحران کشور از دیگر مشکلات ماست.
وی به وجود دو سفره حکومتی و مردمی اشاره کرد و بیان داشت: سفره حکومتی ایران نفت و سفره مردمی کشاورزی و دامداری است که باید این دو یکی شوند چون مردم و حکومت مانند اعضای یک خانواده هستند.
رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمات صورت گرفته توسط دولتهای پیشین عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص کشور نباید فضای انتخابات را غبارآلود کرد تا مردم بتوانند با آگاهی کامل فرد اصلح را انتخاب کنند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری متذکر شد: اهداف من از ورود به صحنه انتخابات از نوع شعاری نبوده و بر اساس برنامهریزی است چرا که من رزمنده و مرد عمل هستم.
امروز ما از ناحیه تشخیص های نادرست در تصمیم گیری اداره کشور آسیب بیشتری از آمریکایی ها خوردیم. آن زمان که مشخص شد قرار است تحریم شویم گفتند تحریم ها کاغذ پاره است. دولت باید به یک تعمیرگاه رفته و نوسازی شده آن بیرون بیاید. قرار بود سیاست را اخلاقی کنیم و نه اخلاق را سیاسی . وقتی بالاترین مسئول قوه مجریه در مناظره های سال 88، شرف و حیثیت ملی ما را با نشان دادن عکس یک خانم زیر سئوال می برد چطور می خواهید حیثیت و ناموس ما در جامعه حفظ شود؟ وقتی در مجلس مسئولان سیلی به هم نشان می دهند چطور می خواهید به فرهنگ در جامعه رسیدگی کنیم؟ فرهنگ و اخلاق باید از دولتمردان شروع شود. از کاندیداها خواهش می کنم انتخابات را گل آلود نکنند و بگذارند انتخابات شفاف بماند و ملت ایران ماهی خود را بگیرند. سراب تبلیغاتی درست نکنیم چرا که امروز وقت خرج کردن 700 میلیارد دلار نیست. باید با نصف این مبلغ کشور را اداره کرد و با نصف دیگر راه را برای آیندگان باز کرد.
وی در پایان با اشاره به شرایط حساس کشور اذعان داشت: شرایط کنونی ما با تصمیم صحیح و تاریخی قابل حل است و ما میتوانیم با عزم ملی دشمنانی را که در کمین براندازی انقلاب و اسلام هستند ناکام کنیم.
دکتر محسن رضایی پیشتر در جمعی مردم اسلامشهر و در گرامیداشت روز مادر گفته بود که : ما در انقلاب اسلامی دیدیم که مادران چگونه فرزندان خود را راهی کربلای ایران میکردند. اگر فداکاری شهدا نبود، ما امروز سرافکنده بودیم. فقط کافی بود یک استان ما را عراقیها میگرفتند و امروز در دنیا سرافکنده میشدیم.
رضایی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط فعلی کشور اشاره کرده و با بیان اینکه امروز شرایط کشور در نهاد خانواده است که تحت فشار قرار دارد، تصریح کرد: پدر و مادری که میبیند جوانانشان بیکارند، چه وضعیتی دارند؟ در بعد طلاق خانوادهها تحت فشارند. در رابطه با اعتیاد جوانان، برخی از خانوادههای ما اذیت میشوند و میتوان گفت امروز خانواده تحت سختترین فشارها قرار دارد. ضمن آنکه قدرت پول ملی نیز کاهش پیدا کرده است. من چند هفته پیش خدمت آیتالله نوری همدانی بودم. ایشان میگفتند سال پیش در عراق هزار تومان ما را میگرفتند و میبوسیدند، اما امسال آن را پرت میکردند.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی کشور باید هر چه زودتر برطرف شود، افزود: قربانی این وضعیت فقط خانوادهها هستند. هیچ کس نمیتواند مدعی شود که از فقر و فساد استقبال میکند. ما باید فقر و بیکاری را هر چه زودتر برطرف کنیم. "فقر و بیکاری کمتر از حمله آمریکا نیست، کمتر از اشغال خرمشهر نیست، اگر آزادی خرمشهر یک کار مقدس بود، بیرون کردن فقر و بیکاری نیز یک جهاد خیلی بزرگ است و باید به آن توجه و احساس مسئولیت داشت، حرف من این است که بیاییم برای ملت فداکاری کنیم. دیروز ملت فداکاری کرد و الان نوبت سیاسیون و حاکمیت است